24-08-12

Hiep Hiep. .. Hoera!

   

rudi,rudivandamme,jarig,verjaardag,46,levenslust,lokersefeesten,lokerse_feesten,2012,fonnefeesten,kringlooptuin,tuin,sante,rudiskringlooptuin,hoera,rudiskringlooptuin,zoon,ex-vrouw,brianAan mezelf, want ik ben jarig vandaag Lachen En ik mag mezelf wel feliciteren met het voltooien van mijn 46ste levensjaar, want ik heb er immers hard voor moeten knokken om deze mijlpaal in mijn aards leven nog te bereiken. Mijn fysieke toestand gaat er immers, ondanks al mijn inspanningen, NIET op vooruit; integendeel zelfs. En de vooruitzichten zijn somber Wenkbrauw ophalen

Bovendien wordt het leven me op mentaal vlak ontzettend moeilijk gemaakt door mijn ex-vrouw en één van mijn zoons. Mijn jarenlange zorg voor hen, en goedheid, wordt helaas NIET beloond; integendeel zelfs. Ook in deze zijn de vooruitzichten somber Wenkbrauw ophalen

rudi,rudivandamme,jarig,verjaardag,46,levenslust,lokersefeesten,lokerse_feesten,2012,fonnefeesten,kringlooptuin,tuin,sante,rudiskringlooptuin,hoera,rudiskringlooptuin,zoon,ex-vrouw,brianMaar NIET getreurd! Mijn levenslust neemt, evenredig met de ellende, alleen maar toe. En ik wordt gesteund door een schare lieve mensen en ook soms door toevallige passanten, die mijn zin in leven voeden en me het gevoel geven dat mijn dagelijkse strijd om te overleven (nog steeds) de moeite waard is Lachen

En uiteraard blijf ik NIET bij de pakken zitten. Op reis ga ik NIET, maar ik ben WEL 10 dagen (en nachten :-) present geweest op de ‘Lokerse Feesten’ en op de ‘Fonnefeesten’! En, ondermeer met de hulp van mijn andere zoon, Brian, sinds eind vorig jaar bezig met het volledig renoveren van mijn tuin, zoals je hier kan volgen.

Normaal drink ik NIET, maar vandaag zal ik er WEL één drinken, op jullie en op mijn gezondheid; santé! Stoer

Commentaren

santé Rudi
je mag er zelfs twee drinken, je hebt het meer dan verdient
jammer te lezen over de problemen

je moet wel een grote tuin hebben, heb al gezien wat daar allemaal te beleven valt

Gepost door: fotorantje | 24-08-12

Hey Rudi, goed dat je toch op 1 van de jongens kan rekenen.
Dikke knuffel X

Hopelijk heb je genoten van jouw verjaardag!
Groetjes en tot ...

Gepost door: Riboke | 24-08-12

Ik hoop Rudi , nog lange tijd van jouw humor en liefde voor je mooie tuin, te kunnen genieten en daar een kleine bijdrage in te kunnen leveren. Chantal en ik wensen je nog vele jaren !! met de mensen die je liefde en tot steun kunnen zijn.
Dirk

Gepost door: Dirk van Sliedregt | 25-08-12

Ik ben dan wel een dagje te laat, maar desalniettemin mijn felicitaties met het bereiken van je 46e levensjaar.
Ik ben daar zelf al een paar jaartjes voorbij. Ik kom benauwelijk dicht bij de monumentale mijlpaal ook wel tram 5 geheten.
Ik ben de jongste maand precies geëvolueerd naar een zeer gematigde drinker. Greep gisteren naar een pintje en dat was de eerste keer in een week tijd, denk ik. Maar vanavond ga ik misschien het glas heffen op jouw gezondheid. Ik zeg 'misschien' omdat het afhankelijk is van het vinden van een drinkebroer. Ga wellicht een pluimpje martelen vanavond en nadien alleen op café gaan om een glas of 2 te verbruiken zie ik niet zitten.
Het ga je goed!

Gepost door: pieterbie | 25-08-12

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Rudi! Nog vele jaren gewenst in een hopelijk steeds beter wordende toekomst! Zo kunnen we dan ook nog heel wat leuke en boeiende belevenissen van je volgen hier. En in je mooie tuin lijkt het wel alsof men elk moment Eva kan zien appels plukken! ;-)

Groeten

Gepost door: Willy | 25-08-12

Oeps oeps oeps..je verjaardag vergeten! Alsnog ( en niet minder van harte gemeend) GEFELICITEERD! XXX
Echt wel spijtig te lezen dat het je op meerdere vlakken allemaal niet mee zit Rudi..moet je daarom bewonderen om je toenemende levenslust! ;-) Facebook begin ik niet aan, maar ik neem aan dat een grote tuin renoveren een flinke klus is..dus veel sterkte en succes nog bij het realiseren van je plannen!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 25-08-12

Ook vanaf hier een welgemeende felicitatie. Leuk je op FB erbij te hebben, zo zie je dat ik dan vanzelf wat eerder "langs" kom....
Hou je goed Kanjer!

Gepost door: ank | 26-08-12

De commentaren zijn gesloten.