12-02-12

Opfrisbeurt

    

stoefen,lichaamsconditie,jaar,kalenderjaar,verhalen,ziekte,zwakte,futloosheid,huis,woning,villa,witte_villa,wittevilla,woonst,voor&na,woonhuis,gebouw,foto,renovatie,2010,2011,assistent,familie,vakman,budget,klus,klusman,buitenshuis,binnenshuis,organisatie,coachen,transformatie,instrueren,lente,winter,opfrisbeurtCompleet in tegenstelling tot wat ik had gepland, ben ik hier nu pas terug met nog eens een postje. Het sinds begin vorig jaar degressief verloop van mijn lichaamsconditie is daar de grootste oorzaak van. Meer info over mijn fysieke toestand, met verslag van enkele helemaal niet prettige belevenissen, volgt in latere berichten.

En wel omdat ik nu eerst over leuke gebeurtenissen wil verhalen. Want ondanks de vele dagen, zelfs ganse periodes van ziekte, zwakte en totale futloosheid, heb ik vorig kalenderjaar wel heel wat gerealiseerd. En daar ben ik best fier op. Dus ga ik niet nalaten even te ‘stoefen’ over hetgeen ik heb verwezenlijkt. Knipogen

stoefen,lichaamsconditie,jaar,kalenderjaar,verhalen,ziekte,zwakte,futloosheid,huis,woning,villa,witte_villa,wittevilla,woonst,voor&na,woonhuis,gebouw,foto,renovatie,2010,2011,assistent,familie,vakman,budget,klus,klusman,buitenshuis,binnenshuis,organisatie,coachen,transformatie,instrueren,lente,winter,opfrisbeurtEind 2010 ben ik, met de hulp van een aantal assistenten, enkele familieleden, een paar bezoldigde klusmannen en één vakman, en met een beperkt budget, begonnen aan de renovatie van het huis waarin ik woon. Mede door de uiterst gunstige weersomstandigheden tijdens het najaar van 2011 ben ik er in geslaagd om de klus, voor het ingaan van de winter, volledig geklaard te krijgen. Lachen

De realisatie van dit project heeft me heel wat moeite gekost wat betreft organisatie, motivatie, coachen, instrueren, controle… En vereiste een maximaal aantal uren verblijf buitenshuis. Bij kou en regen schuilend in de garage. Maar dit alles was geenszins een opgave. Integendeel. Elke dag heb ik er plezier aan beleefd. En het resultaat van al die inspanningen mag, al zeg ik het zelf, best gezien worden. Lachen


Hieronder publiceer ik enkele ‘voor & na’ (amateur)foto’s. Om jullie een idee te geven van de verwezenlijkte transformatie.

stoefen,lichaamsconditie,jaar,kalenderjaar,verhalen,ziekte,zwakte,futloosheid,huis,woning,villa,witte_villa,wittevilla,woonst,voor&na,woonhuis,gebouw,foto,renovatie,2010,2011,assistent,familie,vakman,budget,klus,klusman,buitenshuis,binnenshuis,organisatie,coachen,transformatie,instrueren,lente,winter,opfrisbeurt

Het is veel leuker om in een mooi en netjes verzorgd huis te wonen dan in één dat eindeloos veel tekenen van verval  vertoont. Elke keer dat ik de woning verlaat en het gebouw aanschouw, kijk ik vergenoegd. En ook telkens ik thuis kom van een verplaatsing, glunder ik van tevredenheid over het knappe uitzicht van mijn woonst. Als de zon er op straalt is het helemaal de maks, want dan oogt mijn huis zelfs letterlijk schitterend! Lachen

stoefen,lichaamsconditie,jaar,kalenderjaar,verhalen,ziekte,zwakte,futloosheid,huis,woning,villa,witte_villa,wittevilla,woonst,voor&na,woonhuis,gebouw,foto,renovatie,2010,2011,assistent,familie,vakman,budget,klus,klusman,buitenshuis,binnenshuis,organisatie,coachen,transformatie,instrueren,lente,winter,opfrisbeurtIn de lente van dit jaar moeten er aan de buitenkant van mijn woning nog een aantal onderhoudswerkzaamheden worden verricht en enkele klussen geklaard. Maar tussendoor hoop ik ook de renovatie en herinrichting binnenshuis aan te kunnen vatten. Of het me zal lukken om ook dit werk op één jaar tijd uitgevoerd te krijgen, is niet zeker, maar wel mijn betrachting. Want daarna wil ik eens op mijn lauweren rusten en, al dan niet met bezoek, ten volle genieten van mijn prachtig woonhuis.

Commentaren

hey Rudi, leuk nog s wat van je te kunnen lezen. Terecht dat je fier bent op jouw huis. Ik kan er van meepraten wat een ongemakken er mee gepaard gaan, maar achteraf is t genot ervan eens zo groot, hé :-)

Ik ben zelf al een tijdje niet meer zo actief in Blogland door allerlei omstandigheden. Fijn dat er nog zoiets als FB bestaat om contact te houen :-)

Groetjes en nog een fijne zondag!

Gepost door: Ri@ | 12-02-12

Fijn om nog 'ns iets van je te horen !!
Je huis ziet er zeer netjes uit, daar mag je gerust over stoefen, het zal wel even tandenbijten geweest zijn op momenten, maar het resultaat mag er zijn !

Groetjes,
Anja.

Gepost door: Mamapippa | 12-02-12

proficiat!
een prachtvilla en zeker nu het netjes opgeknapt is, je mag terecht fier zijn
maar om dat te poetsen, nee, dan liever m'n appartementje :-)) heb ik meer dan genoeg mee

Gepost door: fotorantje | 12-02-12

Grappig..maar ik zie op deze foto's eerlijk gezegd niet zo veel verschil..ik neem aan dat het geschilderd is? In ieder geval zie jíj goed verschil in het écht en daar gaat het om hè..ik vind het sowieso al een prachtig mooi huis!!
Jammer dat het je lichamelijk een tijdje ook niet goed gegaan is..ik vreesde eigenlijk meer dat je geestelijk wat in de put zat om het verlies van je vader. Hoop echt dat je alles inmiddels te boven bent. En dat de werkzaamheden aan het interieur van je huis soepeltjes mogen verlopen..want ik gun je dat genoegen van lekker te kunnen genieten in je eigen huis van harte!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 12-02-12

De commentaren zijn gesloten.