01-09-11

Start nieuw schooljaar

1steschooldag,1september,01-09-2011,eersteschooldag,eenseptember,eenseptembertweeduizendenelf,sexy,lerares,leerkracht,vrouw,vrouwelijk,wetenschappen,school,klas,bord,krijbord,klaslokaal,01-09,beroerte,achterlangs,poes,achterwerk,brunette,vader,kinderen,feestje,vrouw,sensueel,glimlach,schoonheid,wetenschappen,lerares,sexy_lerares,sexylerares,sexy_leerkracht,sexy_leerkracht,eerstejaars,oudercontact,dame,zomervakantie,klastitularis,vamp,dochter,schooljaar

Lode stond op een drukke zaterdagnamiddag, eind augustus, in de lokale supermarkt aan te schuiven aan de kassa. Met voor zich zijn overvol geladen winkelkarretje en achter hem een super knappe brunette. Lode merkte deze dame evenwel pas op toen hij, tijdens het op de transportband plaatsen van zijn aankopen, zijn hoofd even naar links draaide. Ze glimlachte hem toe. Sensueel, naar hij meende. Ondanks zijn leeftijd, 40+, en navenante levenservaring, kleurden Lode’s wangen, voor het eerst sinds vele jaren, bloedrood. Nerveus en badend in het zweet, ging Lode door met koopwaar uit zijn kar te halen en naderhand af te rekenen met de sympathieke kassierster.

Toen Lode zich na het betalen, een volgestouwd karretje voor zich uit duwend, richting uitgang begaf, keek hij nog eens tersluiks opzij. Naar de plek waar hij vandaan kwam. En zag dat die mooie brunette met haar rechterhand geld overhandigde aan de kassierster, terwijl ze, met nog steeds diezelfde blik en glimlach, de kant van Lode opkeek en hem met haar linkerhand vriendelijk toewuifde.

Terwijl Lode zijn aankopen in de gezinswagen laadde, vroeg hij zich af waar hij die zongebruinde schoonheid van aan de kassa, reeds eerder had gezien. En hoe het kwam dat ze hem zo opwond en totaal van slag bracht. Zijn overpeinzing werd verstoord door een liefelijk klinkende vrouwenstem die zei “Dag mijnheer.” Geschrokken richtte Lode zich op en stootte daarbij zijn hoofd tegen de achterklep van zijn auto. Hij greep met beide handen naar zijn kop, keek op en zag die brunette daar staan. In al haar welgevormdheid. Ze keek hem, het voorhoofd fronsend, bezorgd aan. Maar Lode zei, alweer blozend, dat het oké was, dat hij zich geen pijn had gedaan. Waarop de brunette gerustgesteld opnieuw die sensuele glimlach op haar gelaat liet verschijnen.

Aarzelend vroeg Lode: “Euh... goeiedag, juffrouwke. Kennen wij elkaar van ergens?” Waarop de schone gezwind en nog steeds glimlachend, met zeemzoete stem repliceerde: “Zeker weten, mijnheer! Jij bent toch wel de vader van één van mijn kinderen, niet?!

Lode schrok zich  bijna een beroerte. Het warme zweet van zijn opwinding werd kil en klam en ruimde plaats voor angstzweet. Lode kleurde van bloedrood naar lijkwit. Verward begon hij na te denken. In ijltempo doorgroef hij zijn geheugen. En stuitte bij een terugblik in zijn verleden op een bizarre gebeurtenis van een aantal jaren tevoren. Toen hij eens zwaar was uitgeweest en stomdronken voor de eerste en tot nader order enige keer zijn vrouw had bedrogen. Tijdens een uit de hand gelopen feestje, waar hij eigenlijk in eerste instantie tegen zijn zin, was heen getroond, door buitenlandse zakenrelaties. Die zin hadden in wat vertier, na een lange, zenuwslopende dag van onderhandelen en deals sluiten.

Lode gilde: “Oh nee!” En vroeg toen met een trillende stem aan de sexy brunette: “Ben jij die, toen in zwarte lakkledij gehulde vamp die ik op dat feestje van de Sultan, in het midden van de zaal achterlangs in de poes heb geneukt op de biljarttafel? Terwijl mijn collega’s ons stonden aan te moedigen en jouw, slechts een zwarte lakkorset dragende lesbische vriendin mij geselde met een natte selder en onderwijl een lange, dikke komkommer in mijn achterwerk duwde?"

De mooie, bruinharige dame keek Lode verontwaardigd aan en antwoordde met norse stem: “Helemaal niet, mijnheer! Wij hebben elkaar ontmoet net voor de zomervakantie, op school, tijdens een oudercontact voor de eerstejaars. Ik ben namelijk de klastitularis van uw dochter Sofie!”

Commentaren

Voilà se, Rudi is weer terug in blogland !
En ik denk dat deze comeback nog lang zal blijven nazinderen ;-)

Gepost door: Mamapippa | 01-09-11

Oh hemeltje! Dat is wel een Misverstand met een hoofdletter. Wat een kemel! (die hij schoot hé. Of hij er een was kan ik niet zo beoordelen).

;-)

Gepost door: ms | 01-09-11

das een echte binnenkomer Rudi jawadde

jij hebt wel heel lang vakantie genomen
en waarom ook niet hé

Gepost door: fotorantje | 01-09-11

t heeft lang geduurd, ma beter laat dan nooit meer, hé Rudi ;-)

Hopelijk tot gauw!

Gepost door: Ri@ | 01-09-11

Kan tellen als come back! Hahahahaha...goed zo!

je fan x

Gepost door: Nathalie | 01-09-11

Wow, die lerares zou mijn aandacht wel kunnen houden.

Gepost door: pieterbie | 01-09-11

Ooooh die is super haha...volgens mij heeft hij nadien nog harder gebloosd zodat het nog weken duurde eer het rood wegtrok van zijn wangen :-)))

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 05-09-11

super super super super super super super super super super super super super, dat je terug bent, en wat een verhaal, je kan er wat van, groetjes

Gepost door: emily | 05-09-11

Hey Rudi,
Blij dat je terugbent! K heb weer eens goed kunnen lachen!
Laat maar komen , die verhaaltjes!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 05-09-11

Ahaaaaa...der Rudi ist zurück...und gleich gut auch! hahahahahahaaa!
Ben allang blij dat het je goed gaat Rudi..ik heb me een beetje zorgen om je gemaakt hoor. Gelukkig maar dat het slechts een afwezigheid in blogland was..! ;-)
Enne..zeker weten dat die Lode geen pseudoniem is voor R...? hahahahahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-09-11

dat is een goeie na een lange vakantie.Welcome back
hopelijk tot gauw
liefs en een fijne maandagavond

Gepost door: dolfijntje | 05-09-11

Welkom terug Rudi! En dan nog met een mooie inspringer,hahahah!

Gepost door: magda | 06-09-11

Jawadde ! 't Is wel een leuke. Prettig weekend !

Gepost door: maaike | 09-09-11

Grappig verhaaltje, Rudi! Zat zijn, kan zot zijn. Maar bij een schooljuf als op de foto les volgen, levert beslist een maximum aan zittenblijvers op! ;-)

Groet

Gepost door: Willy | 11-09-11

De commentaren zijn gesloten.