30-01-11

Snelle Cindy

rudivandamme,rolstoeler,handicap,cindy,sportrolstoel,meisje,meid,mop,grap,rolstoel,vehikel,vierwieler,mond,lippen,ademtest,naakt,gsm,rit,politieagentKleine Cindy was een groot gevaar als ze in haar sportrolstoel door de gangen toerde van de psychiatrische instelling waar ze verbleef. Ze hield ervan om in volle vaart, op één wiel door de bochten te rijden. En in de lange gangen van het instituut haar snelheid op te drijven tot het maximum. Maar aangezien het dertigjarige meisje niet enkel jong was en knap, maar tevens lief en bovendien gewillig, lieten de andere, voornamelijk mannelijke residenten, haar begaan. Enkelen benutten zelfs haar onbezonnen gedrag als aanleiding om contact te hebben met de schoonheid op wielen. En maakten grapjes met de roekeloze meid.

rudivandamme,rolstoeler,handicap,cindy,sportrolstoel,meisje,meid,mop,grap,rolstoel,vehikel,vierwieler,mond,lippen,ademtest,naakt,gsm,rit,politieagentOp zekere dag sjeezde Cindy weer eens door de gang, toen, op enkele meters voor haar, plots een deur wijd open werd gegooid. En in het deurgat ‘dikke Jef’ verscheen, die met gestrekte arm en een luide schreeuw, Cindy aanmaande te stoppen. Wat ze gewillig deed, hoewel ze door de plotse stilstand haast uit haar rolstoel en tegen de bolle buik van Jef belandde.

Heb jij wel een licentie voor het rijden met dit vehikel?”,  vroeg Jef op een nors klinkende, vragende toon. Waarop Cindy, schijnbaar geschrokken, in het om haar heupen bevestigde, op haar schoot liggende, tasje begon te graaien en er even later een bijsluiter van één van haar medicijnen uit te voorschijn toverde en dat aan Jef liet zien. Die instemmend knikte en aan Cindy gebaarde dat ze mocht verder rijden. Wat ze uiteraard meteen, met graagte deed.

rudivandamme,rolstoeler,handicap,cindy,sportrolstoel,meisje,meid,mop,grap,rolstoel,vehikel,vierwieler,mond,lippen,ademtest,naakt,gsm,rit,politieagentNog maar net had ze weer snelheid gemaakt en vloog ze op één wiel de hoek om, toen ‘gekke Willy’ vanuit de Tv-zaal de gang kwam ingelopen om haar, als een echte politieagent, met gestrekte armen de weg te versperren. Ternauwernood kon Cindy een botsing mijden met Willy, die haar met zijn zware stem sommeerde te stoppen en gebood: “Toon mij eens het verzekeringsbewijs van je vierwieler!”

Cindy scharrelde met haar kleine, slanke vingers in haar heuptasje en haalde deze er vrij snel terug weer uit. Met het garantiebewijs van haar gsm tussen de duimen en wijsvingers geklemd. Ze strekte haar armen om het document dichter naar en zichtbaarder voor Willy te maken. Die meteen opzij stapte en teken deed dat alles oké was en Cindy haar rit mocht verder zetten.

rudivandamme,rolstoeler,handicap,cindy,sportrolstoel,meisje,meid,mop,grap,rolstoel,vehikel,vierwieler,mond,lippen,ademtest,naakt,gsm,rit,politieagentMet een brede glimlach op haar mooie mond, met volle lippen, gaf snelle Cindy, met de handen een fikse draai aan de hoepels van haar rolstoel, zodat ze meteen weer goed op dreef was. Maar eens op topsnelheid, moest Cindy alweer vaart minderen. Want daar kwam ‘Pierke hengst’ uit het niks, de gang ingesprongen. Volledig naakt! En met zijn ‘je weet wel wat’ tussen de handen geklemd. Onmiddellijk gilde Cindy: “Oh neen, toch niet alweer een ademtest?!”

Commentaren

Kon hij zich wel legitimeren?

HAHAHA …

;-)

Gepost door: ms | 30-01-11

amaai wat een grappig verhaal, je kan prachtig vertellen Rudi, groetjes

Gepost door: emily | 30-01-11

ik dacht echt dat je dit had meegemaakt in de instelling,hahahaha! Ik heb echt moeten lachen met je verhaal.

Gepost door: magda | 30-01-11

blazen of zuigen???

Gepost door: hildeken | 30-01-11

hahahaha...mens, had pas op het eind door dat het een mop was. Leuk!

Gepost door: bea | 31-01-11

L O L :-)

Hopelijk is t oorsuizen niks ernstig zoals je denkt!
Nog geen onderzoeken laten doen?
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 31-01-11

leuk verhaaltje,ik heb er van genoten
liefs en een fijne week

Gepost door: dolfijntje | 31-01-11

oei Rudi ,ik bedoelde er helemaal niets mee toen ik sprak van instelling. Ik dacht dat je zoiets tijdens je verblijf in het ziekenhuis had meegemaakt. Nu zie ik dat je over een psychiatrische instelling sprak. Met je heldere en scherpe geest smijten ze jou daar seffens buiten ,hahaha.Sorry voor het misverstand hoor.

Gepost door: magda | 31-01-11

Haha, geweldig!! Hoe verzin je het!

Gepost door: Ellen | 31-01-11

Ha ha ha...prachtige mop....fijne dinsdag

Gepost door: Yolanda | 01-02-11

je hebt dit op je eigen manier prachtig verteld!

ééntje om te onthouden...

groeten !

Gepost door: willy | 01-02-11

olala, k moet echt eens eerder leren doorhebben of je verhaal echt is of niet :-)

Gepost door: fotorantje | 02-02-11

Hahahaaa..dat is een goeie! En de commentaren zijn ook leuk hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 03-02-11

Die ademtest werden daar nogal snel opgelegd :-)
Een goeike, die moet ik onthouden !

Gepost door: Mamapippa | 05-02-11

Hoi Rudi, alles goed met je?
Ik wens je nu alvast een fijne zondag!
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 13-02-11

tsssk, tsssk, tsssk...
Niet te proper hé.
:-)

Gepost door: pieterbie | 27-02-11

De commentaren zijn gesloten.