15-10-10

Terug van eigenlijk nooit ver weg geweest

   

De laatste tijd viel er op de verschillende internet- media maar bitter weinig van mij te bespeuren. Dat heb ik net als jullie vastgesteld. Knipogen Via deze weg wil ik trouwens hen bedanken die in die periode informeerden naar mijn welzijn, en daar meestal geen antwoord op kregen. Omdat ik er geen had!

Vandaag is ‘DAG 1’ van mijn rentree. En jullie hebben het voorrecht daarvan getuige te zijn. Proficiat! En dank van mijnentwege om een deeltje van jullie, al naar gelang vrije tijd, dan wel verloren tijd op het werk, te besteden aan het lezen van hetgeen ik hier op de servers van Skynet heb achtergelaten.

The%20Turning%20World.gifIs er wat veranderd in mijn leven, de laatste weken? Of voorgevallen? Uiteraard, want ook voor mij draait de wereld door. En vaak zo snel dat de wieltjes van het gemotoriseerde vehikel waarin ik mij voortbeweeg, nauwelijks het draaitempo van die aardkloot kunnen bijhouden.

En als er één of andere klootzak rotzooi achterlaat op de openbare weg, waar ik dan plompweg de banden van mijn machine lek in rijd, dan kan ik, wegens ongewenste noodzakelijke algehele stilstand, al helemaal niet meer mee. Wenkbrauw ophalen

Zitvlak fietster - 001 (klein).JPGUiteraard is een dergelijke gebeurtenis me recentelijk alweer ten deel gevallen. Waarschijnlijk deels mijn eigen fout. Wegens het even niet mijn twee blauwe kijkers op de rijweg gericht houden. Maar ik kan het mezelf toch moeilijk kwalijk nemen dat ik een ogenblik, of iets langer, opkijk als er in mijn gezichtsveld een goedgevormde derrière opduikt, van een mij passerende jonge fietsster?!

Eind augustus waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Omdat mijn vader ongeneeslijk ziek is en door de zware chemotherapie zich vaak heel beroerd voelt, hadden ma & pa ervoor gekozen om geen feest te (laten) organiseren, maar gewoon die ganse heuglijke dag elkeen die zich geroepen viel om hen persoonlijk te komen feliciteren, te ontvangen met drank en (overheerlijk) zelfgemaakt gebak.

Gouden huwelijksjubileum - 000.JPGOok ik bracht hen, samen met mijn gezinsleden, in de namiddag een bezoek, en uiteraard een cadeau! Lachen Bijna miste ik de afspraak met het gouden paar, want toen ik op de route naar mijn ouderlijke woonst, verlaten door mijn kroost, die ik toestemming had gegeven reeds vooruit te rijden, aan een kruispunt, waar ‘zone 50’ geldt, de baan overstak, gaf de bestuurder van een witte Mercedes met aanhangwagen, die ik in de verte had zien aankomen, in plaats van te vertragen, plankgas! Allicht met de bedoeling me voorbij te zijn voor ik overstak. Die idioot had duidelijk niet door dat een elektrische rolstoel betrekkelijk snel optrekt en moest derhalve zwaar op zijn rem gaan staan om niet met mij in botsing te komen. Want toen ik de auto zag versnellen, was ik al halverwege de baan, en daar stoppen om die halvegare te laten passeren, was wel het laatste dat in me opkwam. Een zwart rubberspoor achterlatend op de rijweg en luid claxonerend vloog die kinkel achter mijn gat voorbij.

Lokeren op de landkaart.JPGMijn ouders waren heel blij ons te mogen verwelkomen. Het was al meer dan een halve dag een gezellig, ontspannen komen en gaan geweest van buren, vrienden en familieleden. Op de eettafel stonden geschenken en op de kast een ganse rij kaartjes. Eén ervan was afkomstig van het stadsbestuur van hun woonplaats. Enkele dagen eerder had een vrouwelijke ambtenaar mijn ouders gebeld om te vragen wanneer het feest doorging, zodat de schepen wist wanneer zij kon langskomen met een geschenk.

Toen mijn ma zei dat er geen feest was gepland, maar de mensen de ganse dag door mochten langskomen en ze zelfs onnodig, toch spontaan de reden voor deze keuze meedeelde, kreeg ze van het wijf dat haar had opgebeld, botweg te horen dat ze dan naar het bezoek van de schepen en naar een cadeau kon fluiten. Als jullie geen moeite doen om iets te organiseren, zo zei ze kortweg, dan doen wij ook geen moeite voor jullie!

Smiley thumb down II.JPGDeze melding had mijn ouders toch wel geraakt. Ronduit beschamend vind ik dit! Blijkbaar MISBRUIKEN de burgemeester en schepenen de huwelijksjubilea van hun inwoners uitsluitend om propaganda te voeren voor zichzelf. En worden zij die door ziekte, onvoldoende financiële middelen of enige andere reden, geen activiteit organiseren waarop wat volk aanwezig is, gediscrimineerd. Naar ik vermoed wordt het bedrag van die cadeaus ‘voor ALLE jubilarissen’ trouwens gebudgetteerd in de gemeentekas. Derhalve vraag ik mij af wie zijn zakken vult met de niet uitgereikte geschenken.

Op dit ogenblik heb ik er evenwel totaal geen zin in om het Centrum voor gelijkheid van kansen en voor racismebestrijding van de vaststelling van deze onacceptabele gang van zaken op de hoogte te brengen. Noch zie ik het momenteel zitten om de burgemeester en de schepen van bevolking ter zake te interpelleren en hun allicht politiek correcte, doch, of daaruit volgend, onzinnige uitleg te aanhoren. Liever besteed ik mijn tijd aan het moreel steunen van mijn ouders tijdens mijn pa’s zware levensverlengende therapie.

Die mensen hebben trouwens het geluk niet aan hun kant. Want nog geen volle 9 jaar na het op jonge leeftijd (40 jaar) overlijden van hun oudste kind, mijn grote zus, is drie weken geleden ook hun jongst geborene, mijn enige broer, op een nog prillere leeftijd (37) overleden. Wenkbrauw ophalen

Kim Geybels -  005 (klein).JPGAnder triest nieuws, maar dan van een heel ander, en veel minder belangrijk allooi, was de bekendmaking van het voorlopig einde van mijn favoriete politica, Kim Geybels. Jammer genoeg blijkt dat schoon, jong vrouwmens, naast heel intelligent, ook uiterst, bijna kinderlijk naïef en goedgelovig te zijn. Een jammerlijk einde van haar politieke carrière, nog vooraleer deze goed en wel een aanvang nam? Of krijgt deze dame kans op een nieuwe start bij Open VLD of elders? De toekomst zal het uitwijzen!

Was ik nog gelovig geweest, ik had me naast Kim gezet voor een gezamenlijk aanbidden van de Heer. Nu diende die knappe spoedarts dat in haar eentje te doen. Toch maar beter je kunnen aanwenden om vooruit te komen in het leven, Kim. En voor een nieuwe kans te bekomen in de politiek, welke ik je van harte gun en zelfs toewens! Want boven brandt er dan wel voortdurend licht, maar als je de (trieste) staat van de wereld beziet, is daar wellicht nimmer iemand thuis.

Vakantiewoning.JPGGelukkig bestaat het leven niet enkel uit kommer en kwel. Zo heb ik, voor het eerst sinds een jaar of vijf, eens de nacht doorgebracht in een bed, elders dan bij mij thuis of in een ziekenhuis. Ik ben immers midden september een weekend naar de Franse Ardennen geweest. Samen met mijn zoon en nog een andere sympathieke kerel, een leeftijdgenoot van me. Die had geregeld dat we in het vakantiehuisje van een vriend konden verblijven, in het prachtige Vireux-Wallerand, gelegen in de Maasvallei.

Dit uitje vergde heel wat organisatie met betrekking tot de verplaatsing naar ginder en mijn verzorging aldaar, maar alles is feilloos verlopen. Dit ondanks een in dat opzicht riskante tocht, die we op onze eerste verblijfsdag ter plaatse ondernamen. Over een grotendeels met middelgrote kiezelstenen bezaait pad naar een top van de beboste heuvels bezijden de Maas. Alwaar we trouwens een prachtig overzicht hadden over het prachtige stukje natuur waarin we ons bevonden.

Brian aan de Maas.JPGToen we tijdens de tweede dag van onze trip een tochtje maakten via een mooi, goed onderhouden, her en der van zitbanken voorzien, geasfalteerd fiets- en wandelpad langsheen de Maas, bezorgde zoon Brian al springend en huppelend met de BMX, zijn rijwiel een lekke band. En ik had potverdorie mijn rugzak met daarin een fietsband herstelkit, in het vakantiehuisje laten liggen! Geen nood evenwel, want ik liet zoonlief hulp vragen bij een fietsend trio dat we even daarvoor hadden opgemerkt. Die aardige Britten, net gestart met een vijfdaagse fietstocht door Frankrijk, België en Duitsland, stelden niet alleen hun materiaal ter beschikking, maar namen zelf het grootste deel van de herstelklus voor hun rekening. Fantastisch, niet?! Het leven kan toch zo mooi zijn, als mensen vriendelijk, verdraagzaam en behulpzaam zijn jegens elkaar! Lachen

Commentaren

Fijn dat je er weer bent Rudi!
Wat een misbaksels daar bij de gemeente, de toestand van je vader had juist reden moeten zijn om extra uit te pakken!
Leuk dat je een weekend weggeweest bent! :-)
Britten zijn gelukkig over het algemeen erg aardig!
groetjes,
Elmar

Gepost door: Elmar | 15-10-10

Welcome back, Rudy.
Mijn deelnemingen in jouw verlies.

Gepost door: pieterbie | 16-10-10

Ze zouden die welgevormde achterwerken van jonge fiets-sters moeten verbieden op de baan ;-)

Wat een werkwijze van het stadsbestuur. Het gaat toch nie om het feest, maar om de mensen, maar da's voor zo'n instantie waarschijnljk 'bijzaak'. Menselijkheid is vele instanties vreemd ...

Ik wil je veel sterkte toewensen met het verlies van je broer en de ziekte van je vader.

En ja hoor, er zijn nog heel veel hulpvaardige wezens onder ons !!

Gepost door: Mamapippa | 16-10-10

Ik wil je eerst heel veel sterkte wensen, niet niks wat er nu allemaal tegelijk op je pad komt.

Maar een schande is het hoe ze daar op de gemeente werken! Een beetje menselijkheid zou niet misstaan.

Maar toch, blij dat je terug bent!

Gepost door: Ellen | 16-10-10

Hoi Rudi,

t is niet niks wat er zich de laatste tijd allemaal voordoet in jouw familie. Ik begrijp heel goed dat de zin voor bloggen of FBen er niet meer was.
Hopelijk kan je t allemaal een plaatske geven.

Veel sterkte en tot een volgende keer!

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 16-10-10

Hallo Rudy,
Ik heb zoals altijd genoten van uw beschouwende berichten. Fijn dat je die leuke uitstap hebt gemaakt. Ik besef nu maar al te goed hoeveel organisatie daarvoor nodig is, nu ik zelf nog steeds rolstoelafhankelijk ben.

Gepost door: annie | 17-10-10

Fijn dat je weer terug bent en dat je een mooie vakantie hebt gehad.Gelukwensen met het 50 jarig huwelijksjubileum van je ouders. Dat andere nieuws is minder . Het gemeente bestuur zou zich moeten schamen voor hun gedrag.Het is bijna ongelooflijk.
Voor jou en je ouders moet het hard zijn om twee geliefde personen te verliezen.Ik leef met jullie mee.
Ik hoop dat je de draad terug zult oppakken en ons opnieuw zult vergasten met je kritische stukjes over belevenissen rond jou!

Gepost door: magda | 17-10-10

aaah daar is hij terug in volle vaart :-)

amai wat een rotmens daar op de gemeente
toen mijn ouders 50 jaar getrouwd waren is gewoon iemand van het stadsbestuur een geschenk komen afgeven thuis, feest of geen feest, die hadden zelfs niet gevraagd of er een feest was
Maar gelijk heb je, steek jij maar je energie in je ouders zelf, daar zullen ze veel meer aan hebben dan aan een of ander onbenullig geschenk van wildvreemden

mijn deelneming met het overlijden van je broer, veel te jong
nog zoiets zwaar die je ouders moeten ondergaan, reeds twee kinderen verloren en je vader zelf zwaar ziek
die mensen verdienen heel veel knuffels en respect dat ze iedereen nog thuis uitnodigden.
Ik wens hen en jou veel sterkte!

toch leuk dat je er even op uit kon, wat ben ik blij voor je

vriendelijk, verdraagzaam en behulpzaam, heel mooie kenmerken van een mens, jammer genoeg is niet iedereen zo verdraagzaam

Gepost door: fotorantje | 17-10-10

tof dat je er weer bij bent, ik was al bang dat je iets was overkomen.
Die schepen daar bij jullie moest zich schamen, de politiekers worden alle dagen minder sociaal, en vooral uit op geld en macht, bah.
he ik vond dat wel tof van je ouders en heel origineel om zo hun 50 ste huwelijksverjaardag te vieren, veel toffer dan een feest.
Je vacantie leek me ook tof, allez groetjes en super dat je weer terug bent.

Gepost door: Emily | 18-10-10

Mooie blog heb je hier gemaakt, ik wens je een fijne maandag toe,geniet van je dag.
Groetjes
Adriën

Gepost door: Adriën | 19-10-10

Lieve Rudi wat een verhaal! Totaal achterlijk dat van die burgemeester en schepenen, wat een bekrompen zooi, gelukkig heb jij het er goed afgebracht bij dat oversteken.
Ik ben blij dat je weer schrijft!
Lekker dat je er even uit kon zijn, ik heb je stukjes gemist.

Liefs, dikke kus

Gepost door: danique | 19-10-10

O te snel geplaatst: mijn deelneming, uiteraard! Heel veel sterkte.

Gepost door: danique | 19-10-10

fijn je weer gelezen te hebben Rudi en gecondoleerd met je broer.

Gepost door: yvette | 19-10-10

Hallo Ruddy,
zo te lezen heb je inderdaad heel wat meegemaakt .
bij deze welkom terug en maak er nog een fijne dinsdag van
Mvgr Tilly

Gepost door: Tilly | 19-10-10

welkom terug, hou de moed erin in deze moeilijke periode !

Gepost door: omamoetje | 19-10-10

Dag Rudi, Welkom terug in blogland ! Dat uitstapje zal je deugd gedaan hebben, zo kan er de volgende keer weer een klein beetje beter tegen als jij je banden stuk rijdt door naar dat mooi kontje te kijken :-)) Ik zou hetzelfde tegen komen, maar dat moet het wel een mannelijk kontje zijn :-).
Je energie steken in mails of telefoons naar het Centrum voor gelijkheid.... haalt naar mijn gevoel niet veel uit als je niet in groep handelt of geen BV bent.
Kim Geybels politici zagen haar als een serieus concurrente en gebruikte dat klein incident waar ze al dan niet bij betrokken was. Heeft niet iedere politieker iets op z'n kerfstok ? :-)
Zij is jong en mooi en het wordt haar niet gegund, dit is nog altijd de harde realiteit in de politieke mannenwereld. Geef toe dat de huidige dames in de politiek niet direct knap te noemen zijn :-))

Gepost door: Joke | 19-10-10

Welcome back Rudi, maar ondertussen zijn er wel onverkwikkelijke zaken gebeurd die ik heel erg betreur!
Je papa die er niet goed aan toe is en het overlijden van je broer!
Blij dat je weer schrijft en ook een redelijk ontspannen weekend hebt gehad.
Misschien wel voor herhaling vatbaar om de stress van kapot gereden banden en onnozelaars die geen benul van het verkeer hebben even te ontlopen.
Schrijven kan je nog als de beste en ik ga je dan ook terug een link geven.

Liefs

Gepost door: Maike | 19-10-10

Rudi goede middag,

blij dat je terug bent en bedankt voor al die uitleg ! Natuurlijk hartelijk proficiat voor de gouden jubileum van uw ouders en hup naar de volgende ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 19-10-10

Dag Rudi
Dankje voor je berichtje op mijn blog. Altijd fijn om andere bloggers te leren kennen.
Ik breng je zeker nog eens een bezoekje.
Groetjes, Vanessa

Gepost door: Vanessa | 19-10-10

Blij dat je weer boven water kwam lieve Rudi! Nu ja, met al dat feesten had je al genoeg te doen... Maar je bent er weer, en wel met weerom een knap geschreven log, waarvoor dank! En feliciteer je ouders toch nog van mij, al ben ik hier wat te laat mee...

Gepost door: gerdaYD | 20-10-10

Hoi Rudy.

Je hebt het een en het ander meegemaakt zo te zien!

Ondanks alles nog nen proficiat gewenst aan je ouders
en jammergenoeg mijn deelneming.

Ik kan het geloven dat je kwaad werd als je hoorde hoe de gemeente reageerde
ik zou ook uit mijn vel springen!

Leuk dat je zoon je eens meenam voor een uitstap!

Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 20-10-10

Lieve Rudy,

Ondertussen dat je "...." was ben ik blijven lopen, OOK en zeker voor jou! Zeker als ik een onbegaanbaar stuk bos voor me heb
kom je nog al eens door mijn gedachten struinen.
en felicitatie voor je ouders, vijftig jaar is een lange tijd, maar gaat snel als ze het goed hebben samen.
Het leukste aan dit verhaal is jouw uitstap Rudy! Dat je dat nu eens hebt kunnen doen maakt zelf mij gewoon heel erg blij !!!
En ik hoop dat het nog eens vaker mag gebeuren.
Alle goeds wens ik hiermee naar jou !!

Gepost door: ank | 20-10-10

Leuk dat je terug komt op de blogs. Ik wens je veel succes en blog plezier met je nieuwe start. Hier is het bloggen ook wat minder ...
Fijne donderdag toegewenst, vele groetjes.

Gepost door: Chris en Kelly | 21-10-10

Bedankt voor je reactie op mijn blog Rudy. Je hebt zelf ook een leuke site. Je hebt nogal veel meegemaakt lees ik. Dat is niet niks. Gelukkig kom je ook wel positief en humoristisch over. Groet, Fokkio

Gepost door: Fokkio | 21-10-10

je maakte inderdaad wat mee ondertussen, maar je bent gezond en wel weer terug, en dat is wat telt.
Soms heeft een mens tijd nodig voor zichzelf en diegenen die hij graag ziet en dat deed jij, en dat is ook wat telt!
Maar ik ben blij dat je er weer bent :o)

Gepost door: Zon-nebloem | 22-10-10

tof dat je er ook weer bent,het heeft een goed gevoel om ne keer alles van je af teschrijven,en aan anderen om te lezen dat ze niet alleen zijn met dezelfde problemen.
zeven jaar geleden hebben we ook afscheid genomen van mijn schoonzusje,pas 40!samen met haar man omgekomen,hij 43
ze lieten twee kinderen achter van 12 en 16.
toen mijn schoon ouders 3 jaar geleden 50 jaar getrouwd waren,hadden ze de keus van het brugsche stadsbestuur,ontvangen worden op het stadhuis,met toeters en bellen,of een bezoekje thuis,of op het feest,van een schepen,met een tinnen talloor. OF 75 euro op de rekening.
er was geen feest wat begrijpelijk is,ze hebben de 75 euro genomen,en we zijn gewoon samen eens goe gaan eten,met de drank op kosten van stad brugge,
als ik zo alles lees,amai! sommige mensen worden van niks gespaard,jou vermogen om te relativeren,aanvaarden en strijden zal je wel van iemand geerfd hebben, respect daarvoor!
welkom terug grtjs....

Gepost door: guusje | 22-10-10

ik kom je een leuk weekend wensen..

Gepost door: Zon-nebloem | 23-10-10

Nog efkens een heel goed weekend wensje voor je Rudi.
X

Gepost door: danique | 23-10-10

Fijn dat je terug bent Rudy...... en idioten zullen er altijd op de weg spijtig genoeg rond rijden.....

..
Amor Fati wenst je een aangenaam weekend toe!

Wees dankbaar voor elk dag die je mag meemaken, ook al verdwijnt

er elke dag een stukje van je jeugd.


Van al degenen die niets te zeggen hebben, zijn de meest aangename mensen diegenen die zwijgen

Amor Fati

Gepost door: Amor Fati | 23-10-10

Ai maatje toch...dat is wel weer een rollercoaster geweest hè! Die lui van de gemeente daar bij jullie moesten hun ogen uit hun kop schamen...zulke ***** ben je liever kwijt dan rijk hoor...je ouders zullen hun gouden dag daar hopelijk niet door hebben laten bederven. Ik wens je vader nog enorm veel sterkte toe en nog een paar dikke Hollandse zoenen krijgt het gouden bruidspaar erbovenop! XXX
Ontzettend veel sterkte gewenst met het overlijden van je broer Rudi...allemachtig joh...zo jong nog, niet te bevatten!
Er even lekker tussenuit naar de Ardennen...de muizenissen uit je hoofd laten waaien, zal je zeker goed hebben gedaan. Ik was dat ook van plan, maar een verdomde galsteen gooide roet in het eten! Ach...er zullen nog meer mogelijkheden komen voor mij...ik hoop voor jóú ook! En behulpzame mensen...ik weet er alles van...ze bestaan nog hoor...en best nog veel ook wonder boven wonder! Gelukkig maar hè!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 23-10-10

Hey Rudi ...

Blij dat jij niet hoefde te niezen zenne, want amai, zo te lezen heb jij je part wel gehad !
Nog een late Proficiat aan je ouders, en ik duim dat alle mensen eens wakker worden en minder afval achter zullen laten
zodat jij geen platte banden meer krijgt !
* en wie dat toch nog durft , krijgt van mij nen toek oep z'n muille *
VOILA !

Gepost door: klaverke | 24-10-10

Dag Rudi! Het wordt dus weer een stuk plezanter in blogland nu je er opnieuw opdaagde. Maar niet alles is pret, lees ik. Eerst gefeliciteerd met de gouden bruiloft van je ouders, maar ook voel ik mee met de ziekte van je vader en de pijnlijke tegenslagen die ze (jullie) te verwerken kregen. Zo'n lompe reactie van een stadbestuur op die gouden bruiloft heb ik nog nooit ergens gehoord of vernomen! En of ze iets ondernemen of niet speelt nog niet de eerste rol, maar wèl de manier waarop. Verder hou je het maar best veilig op de weg, Rudi, want de zichtbaarheid wordt alle dagen slechter nu. Je moet dan nu ook scherper naar zo'n knappe fietsster kijken en dat is genoeg om (weliswaar op een aangename wijze) plat gereden te worden. :-)

Groeten

Gepost door: Willy | 24-10-10

Die dame op de foto Rudi. op de fiets, die heeft wel een bijzondere outfit hè hahaha

x

Gepost door: danique | 25-10-10

op korte tijd heb je heel wat meegemaakt Rudi...

dit belet niet dat je met jouw typische humor er een prachtig schrijfsel van gemaakt hebt !

mvg

Gepost door: willy | 25-10-10

Gelukkig zijn er nog lieve, vriendelijke, verdraagzame en behulpzame mensen! Dat kunnen wel niet zeggen van die moorddadige mercedesbestuurder en de verbitterde schepen. Onbegrijmelijk hoe sommige mensen zich gedragen!

Gepost door: Martine | 25-10-10

dag Rudi, hier ben ik met een tegenbezoekje. Ik lees hier dat jij weer heel wat avonturen tegenkwam al zijn er een paar met een zuur smaakje aan. Toch maar possitief blijven hoor en het beste. Sommigen moet je maar vergeven, ze weten immers niet beter. Zonnekesgroet ☼

Gepost door: Sunny-Kay | 26-10-10

Dag Rudi,

ik kom je nog een fijne dinsdag wensen en ik kijk al uit naar een volgend logje van jou!

Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 26-10-10

ik kom je een heel fijne dinsdag wensen Rudi....Mvgr Tilly

Gepost door: Tilly | 26-10-10

Bijgelezen :). Mooi, het leven is niet alleen kommer en kwel :) ook al zitten hier heel pittige dingen in. En bedankt om te komen lezen bij mij :).

Gepost door: Wopi | 26-10-10

Bedankt voor je bezoekje ,Jammer voor je ouders maar zo zie je maar weer hoe alles in elkaar steekt ,geen feest geen erkenning .Maar heb de indruk dat ze toch van HUN dag genoten hebben ,groetjes Marleen

Gepost door: Marleen | 26-10-10

Fijn te lezen dat je eens een tripje hebt kunnen doen. Het maakt je voor enkele dagen toch een ander mens hé.
En soms zijn er dan toch nog mensen die respect laten zien, wat tegenwoordig zeer weinig te vinden is !!!!
Gisteren heb ik een eenvoudig inklapbare electroscooter cadeau gekregen. Maar ja, waar moet ik hem plaatsen? Daarover gaan ze nu beraadslagen. Wetende dat er wel een fietshok is aan ons appartement, maar daar wordt zoveel vandalisme gedaan, dat ik hem daar niet durf te plaatsen. Op de gelijksvloer kan ik hem wel in de lift rijden, maar op het 10de verdiep, kan ik deze niet alleen in of uit rijden, dus moest ik het bestuur wel op een oplossing vragen. Tot nu toe nog niets gehoord en staat dus nog vast op mijn appartementje op de 10de verdieping. Dus kan ik weer alleen maar even buiten komen, als mijn man thuis is, wat niet de bedoeling was van de scoorter.

Ik kom met plezier op jou blog lezen. Hier vind je dan ook vanalles !!! Leuke en natuurlijk minder leuke momenten. Maar dat is het leven zekers?

Lieve groetjes,
Carina

Gepost door: carina | 27-10-10

Rudi,
Wat is jullie familie al zwaar getroffen door het verlies van dierbaren! Ik vind het heel erg voor jullie. Veel sterkte ook voor je ouders. En hopelijk heeft je papa niet teveel pijn. En die van de gemeente, daar kan ik maar één woord over zeggen: BESCHAMEND !!! Respect en fatsoen is ver te zoeken. Maar dit is zo typerend voor de maatschappij he. Maar dit is wel erg grof.
Ik ben héééél erg blij je op FB terug te zien :-)

Gepost door: Stefanie | 31-10-10

De commentaren zijn gesloten.