01-08-10

Populair

In undies for PC - 000 (klein).JPGHoe het komt, dat weet ik niet, maar ik ben de laatste tijd nogal populair. Elke dag is er immers wel een berichtje te vinden in mijn elektronische brievenbus, met de melding van een griet dat ze mij als vriend heeft toegevoegd in Windows Live. Adria, Candy, Janell, Floy, Delisa, Asley, Elmira, Corrinne en vele anderen met al even klinkende namen zijn reeds de revue gepasseerd. En allen beweren ze op mij te zitten wachten in sexy ondergoed, gereed om zich voor mij zelfs ook van deze schaarse kledingstukken te ontdoen.

Om de dames te zien, zelfs enkele van hun naaktfoto’s te bewonderen en/of hen te contacteren, hoef ik enkel maar naar een welbepaalde weblocatie te surfen. Wat ik evenwel in geen geval zinnens ben om ooit te doen. Zelfs niet uit nieuwsgierigheid!

Man laptop (klein).JPGBlijkbaar hebben de organisatoren van deze spam-operatie uit mijn gebrek aan enige reactie verkeerdelijk geconcludeerd dat ik misschien wel eerder geïnteresseerd ben in personen van mannelijke kunne. Want de voorbije dagen zat er een berichtje in mijn e-postbus van een zekere Allen, die me ook al als vriend toevoegde op Windows Live en graag zijn naaktfoto’s met me zou delen. Alsof ik daar op zit te wachten. Waar de ‘dames’ en ‘heer’ het vandaan halen te denken dat ik ook maar de minste interesse in hen zou hebben, is mij ook een raadsel

e-mail spam - 000 (klein).GIFWie neemt er nu in ‘s hemelsnaam deze onzin aan voor waar? Het ligt er toch vingerdik op dat dit opgezet spel is om goedgelovige, naar aandacht en seks verlangende mannen, naar betaalsites te lokken of op een andere wijze geld afhandig te maken?! En toch moet er een bepaald percentage mensen (enkel mannen?) zijn dat toehapt, want anders zou men niet reeds jarenlang doorgaan met deze e-mailboxvervuiling. Bij mij wordt het adres van degene die mij een dergelijk bericht stuurt, zonder pardon toegevoegd aan de lijst van geblokkeerde afzenders. Maar dat houdt de spamstroom niet tegen, want men opereert telkens vanaf een ander e-mailadres. Die ‘kerels’ gebruiken ongetwijfeld programma’s die dat automatisch voor hen regelen.

Threesome - 000 (feet).jpgTerwijl bij de andere dametjes en die enkele heer, het Engels de voertaal was, kreeg ik onlangs van een zekere Clara een berichtje dat was opgesteld in het Frans. En waarin ze zichzelf aanprees als speeltje voor een avondje rollebollen met een man of koppeltje. Waarbij het goed uitkomt dat de naar haar eigen schrijven vrijgevochten, levendige, tedere en explosieve Clara ook nog eens biseksueel is, alhoewel haar voorkeur toch uitgaat naar mannen. Oh ja, ze plaatste er nog even bij als voetnoot dat hygiëne onontbeerlijk is. Om ‘haar’ aanbod echter en concreter te doen lijken?

Nogmaals, zou daar nu werkelijk ook maar één man intrappen en reageren op zulk een berichten? Die zo doorzichtig en vals ogen dat zelfs een persoon met een visuele beperking dat ziet! En de overdaad aan zulk een nonsens e-mails maakt ze toch compleet ongeloofwaardig? En toch moeten de organisatoren van die systemen er een zeker succes mee hebben, want anders zouden die daar vast mee ophouden. Terwijl deze spam al sinds vele jaren lang een plaag is.

Enfin, ze kunnen er maar beter van worden. Maar ik gun het hen niet. Want geld verdienen door bedrog en op de kap van naïeve en mogelijks ook laagbegaafde en vast vaak eenzame personen, dat vind ik gewoonweg laag en zelfs misdadig!

>>> klik ook eens op de foto’s Knipogen <<<

Commentaren

Beste Rudi,

Zelf heb ik betrekkelijk weinig last van dergelijke spam. Maar er moet in elk geval grof geld mee te verdienen zijn. Wat er ook van zij, die lui die schaamteloos het internet bevuilen sturen duizenden mails de wereld in op zoek naar eenzamen en simpelen van geest (liefst een combinatie van beiden natuurlijk). Als zefs nog maar 0,5% van die mensen toehapt, is dat een redelijk lucratieve bezigheid lijkt me. Slapend rijk worden heet zoiets, denk ik.

Met vriendelijke groet,

Sharp Ben

Gepost door: Sharp Ben | 01-08-10

Hey Rudi!
Haha, ik moest lachen om je berichtje, jaja je doet er goed aan om niet in deze valsstrik te trappen!
tja er moet blijkbaar heel veel geld mee te verdienden zijn, of ze zouden het niet doen hé!
Prettige zondag nog!

Gepost door: christa | 01-08-10

ja, die sex affaires op het net.... soms zo goor, soms zo grappig.... en meestal opdringerig.... op FB kreeg ik op bepaald moment "vriend" aanvragen van gasten met reuze piemels en opgeblazen spieren... net zoals spam wordt dit vanzelf uitgewist.
Die agentschappen die die vrouwen aanprijzen groeiden als paddestoelen uit de grond, toch blijken de erotische dames er weinig aan over te houden vertelde mij een vrouw op de stempel die probeert een frankske bij te verdienen... Virtueel en reëel liggen dicht bij mekaar hé.
Stel het goed Rudi
dammy

Gepost door: dammy vermeersch | 01-08-10

Je hebt helemaal gelijk Rudi, het is net als al die reclames die geld lenen propaganderen... blijkbaar zijn er toch genoeg mensen die er intrappen. Er zou iets aan gedaan moeten worden maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk, helaas. Het zou veel leed besparen.

Fijne zondag,
Liefs

Gepost door: Nanette | 01-08-10

Er zullen toch wel 'gevallen' zijn die in zulke onzin trappen, anders blijven die gekken zulke mails niet rondsturen.
Ik heb 'ns op de foto's geklikt, amai, diene met zijn gifgroen zwemding aan, dat was een afknapper zenne. Dan kijk ik nog liever naar een mooie welgevormde vrouw, welliswaar met enige jaloezie :-)

Gepost door: Mamapippa | 01-08-10

af en toe krijg ik ook van die mails,die doe ik zelf niet open,gewoon in de prullenbak en weg ermee.degene die dergelijke mails versturen die moet toch wel genoeg geld ermee verdienen.een fijne zondag Rudy liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 01-08-10

Hoi Rudi,

Bij mij komen dat soort e-mails gelukkig in mijn ongewenste post terecht!
Meestal verwijder ik ze meteen en anders zullen ze toch geen lang leven beschoren zijn in de ongewenst mailbox ;-)
Ik krijg altijd van die Engelstalige berichten!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ (Riboke) | 01-08-10

Die zoekrobots zien zeker da'k een vrouw ben want ik krijg dergelijke rotzooi gelukkig nooit.
Een vriend van me(niet mijn vriend hoor haha) krijgt het veel maar hij koekeloert regelmatig op sites van naakte vrouwen...
Misschien herkennen ze het IP adres?

grtz Danique(ook een klinkende naam hè haha)

Gepost door: danique | 02-08-10

Ik krijg dit soort dingen niet.
Maar ik krijg wel veel andere rommel.
Onvoorstelbaar hoe veel mensen daar moeten in trappen in al die rommel.

Gepost door: pieterbie | 02-08-10

De rommel die je in je mailbox krijgt is soms niet te geloven! En dan héb ik nog een goeie spamfilter...en daar komt dan dus tóch nog het één en ander door...de laatste tijd heel veel Russische dames die een lieve en gewillige vrouw voor mij zouden willen zijn...oh dearrrr!
Gelukkig is er die deleteknop hè!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 03-08-10

Op mijn yahoo-adres (die ik overigen binnenkort zal afsluiten) krijg ik dikwijls het voorstel voor een penisverlenging of goedkopere viagra-pillen ??????
Op mijn telenet-adres vragen ze telkens opnieuw op mijn gebruikersnaam en paswoord omdat er zogezegd een probleem is met mijn account. Wie zo'n onzin gelooft.... ???

Gepost door: Maaike | 04-08-10

je snapt niet dat ze dergelijke dingen ongevraagd toesturen . Als iemand nood heeft aan wat dan ook van sex dan zullen die deze sites wel vinden.Ik kreeg er een tijdje ook ...dames die me wilden verwennen,hahahahahha! Maar het meest krijg ik berichten dat ik een loterij gewonnen heb of een vraag om garant te staan voor miljoenen ...Kom zeg wie gelooft er nu in zo'n onzin!! In de vuilnisbak daarmee,maar ondertussen teisteren die wel je mailbox !! Zo zie je maar dat echte veiligheid en spam tegenhouders niet bestaan.

Gepost door: magda | 04-08-10

ik herken het...Ondanks dat ik een dame ben krijg ik ook van die irritante spam mailtjes. Hoe gaat het verder met je? het is eventjes geleden dat ik hier op je blog ben geweest. maar sinds de nieuwe versie van skynetblogs vind ik het lastiger blogs te vinden. Het lukt mij alleen via andere blogs...

groetjes vanuit midden Nederland

Gepost door: Bianca | 05-08-10

een fijne vrijdag kom ik je wensen Rudy en heb je nog van die spam mails in je box gekregen de laatste tijd
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 06-08-10

Normaalgezien kan je dat allemaal uitschakelen ook bij windows-live... Je moet eens kijken in uw inbox bij opties -> meer opties -> "Ongewenste e-mail" -> "Filters en rapporteren" -> "Exclusief - alleen e-mail van contactpersonen en veilige afzenders, servicemededelingen van Windows Live Hotmail en berichten van MSN waarvoor het account is aangemeld. Alle andere e-mail wordt in de map Ongewenst geplaatst" ...

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 08-08-10

Je hebt het weeral goed geschreven met een vleugje humor hier en daar, en ja ik vind ook dat iedereen maar doet wat hij wil, dat ze die rotzooi sturen naar mensen die dat willen zien, maar ze moeten de mailbox van niet geintereseerde mensen daar niet vol mee dumpen; groetjes

Gepost door: Emily | 08-08-10

Ja, Rudi, vermoedelijk zullen er toch nog altijd zijn die er op ingaan en zijn er hopen geld mee te verdienen. Zal het fenomeen ooit uitsterven? Ik vrees van niet. Doen zoals Mizzz zegt. De delete knop hé.

Gepost door: Stefanie | 09-08-10

Ja populair zijn dat is nogal iets hé, heb ook al van deze emails en andere dingen ontvangen amaai
Alles kits met je?
Hier druk te Nieuwpoort zulle....groetjes vanuit de brandweerkazerne

Gepost door: Luc | 10-08-10

Haha, Rudi..ik kom weer eens langs en val gelijk met mijn neus in de boter!
Goed stukje hoor!

Gepost door: walter | 11-08-10

een fijne links of london charm bracelets vrijdag kom ik je wensen Rudy en heb je nog van links of london bracelets die spam mails in je box gekregen de laatste tijd
liefs dolfijntje

Gepost door: xiaoxin | 14-09-10

De commentaren zijn gesloten.