13-07-09

Vakantie

 Sad - 000 (klein)

Wat voor de meeste wezens, die behoren tot de menselijke bevolking van deze, in het eindeloze heelal rondzwevende aardkloot, het hoogtepunt van het kalenderjaar is, of althans één van de hoogtepunten, is voor mij een doorgaans doffe, ellendige tijdsperiode. En neen, anticiperend op de suggestie die enkele van mijn gewaardeerde lezers mogelijks onmiddellijk wensen naar voor te schuiven: op reis gaan met lotgenoten is niet aan mij besteed. Om velerlei redenen, waarover ik in dit postje evenwel niet wens uit te weiden.

Je zal me dus dit jaar, voor de zoveelste keer op rij, wederom terugvinden in 'Graskant', residentie 'Le Jardin', in de buurt van 'Nieverans'. Thuis dus! In mijn mooie, vrij grote achtertuin. Als er niet te veel regen valt, weliswaar. Maar kom, ik blijf positief, en vertrouw erop dat er voldoende gelovigen zijn die hun Heer aanbidden om schoon weer te krijgen en hopelijk met resultaat. Waarvan wij, thuisblijvers dan ook kunnen mee profiteren.

Blote tieten - 000Enkel jammer dat ik me in mijnen hof niet kan amuseren met blote tieten tellen, zoals dat van op de dijk aan de kust wel kan. En het aantal schaars geklede dames dat doorgaans door mijn tuin flaneert is eveneens nihil. Dus veel bekijks is er hier niet. Buiten het vele groen in allerlei variaties, de bruine plekken in mijn gazon en bloemen in allerlei kleuren en formaten. Ook mooi hoor, daar niet van. Ik zal qua activiteit op mijn vakantieplek dus genoodzaakt zijn om, achteruit gekanteld in mijn elektrische rolstoel, onderwijl luisterend naar de muziek die uit mijn MP3-speler weerklinkt, me ledig te houden met het lezen van lectuur naar eigen keuze of desnoods met het tellen van witte wolkjes of de hoog in de lucht klievende vliegtuigen.

Inmiddels leef ik hier alweer meer dan twee weken op mijn eentje. Niet als kluizenaar, want er komt hier dagelijks wel wat volk over de vloer. Deels uit noodzaak, want voor veel dingen vond ik een manier om mijn plan te trekken, maar alleen al om bijvoorbeeld in- en uit mijn bed te geraken heb ik hulp nodig. En mezelf wassen is er ook niet bij. En de huishoudelijke taken raken ook niet gedaan door er gewoonweg aan te denken. Dat weet ik met stellige zekerheid, want ik heb dat tot in den treure uitgeprobeerd. Knipogen

Mijn dagen zijn, als steeds, goed gevuld, dus vervelen doe ik me geenszins. Behalve dan, eens ik na elf uur 's avonds in bed lig. En voor het slapen nog even mijn minitv'tje aanzet. Om naar de bewegende beelden te kijken die op die kijkkast verschijnen. En mij meestal niet weten te boeien. Maar kom, af en toe valt er wel eens iets ludiek en/of amusant te zien. Alleen maar jammer van die storende programma's die men uitzend tussen de interessante reclameblokken. Knipogen

Commentaren

hello, zal ik eens komen scrabbelen.....
of een terrasje doen?
laat maar weten..
grtjs....

Gepost door: guusje | 13-07-09

Hahahahaaa! Dat laatste, dat is een goeie!! :-)))
En dat van die huishoudelijke taken...been there done that!! en nee...ze gaan niet vanzelf!! hahahahaha!
Ach Rudi...ik zie graag een stukje van de wereld, maar vakantie houden in het buitenland is ook niet alles hoor! Er stond van de week een leuk stukje over in de krant...welke ellende je allemaal tegen kon komen als je naar een ander Europees land op vakantie ging: van file-leed tot verkeerde brandstof tanken en van corrupte douanebeambten tot aardbevingsgevaar. Het slot van het stukje was (en ik citeer!) : 'mocht u dit artikel per ongeluk op uw vakantieadres lezen...geen paniek, u mag ook binnenkort weer naar huis!' whahahahahahahhaaa!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-07-09

ach Rudi, ik vind het allemaal zo jammer voor jou!Dan te bedenken dat er in die klotewereld zoveel gespuis rondloopt, die door iedere naald kruipt, en gespaard blijft van de kleinste muggenbeet !!!
Nog een geluk dat ge 'r nog eens kunt om lachen,en een leuke post kan over schrijven!
ik bid niet, dus zal god of wie ook, nie luisteren als ik om goed weer vraag voor jou! Maar moest ik zeker weten dat het helpt, ik wenste voor jou TERUG een lichaam als een ander!!!!!!!! Voorzien van alles wat je moet hebben en reeds hebt, maar zonder gebreken, en een hele wei blote wijventieten, zodat je iedere dag , tot vervelens toe kan tellen!!!
hoe er in alle geval de moed toch in jongen!
groetjes!!!!!

Gepost door: yvette en tuurke | 13-07-09

Hoi Rudi, op vakantie gaan is nie aan mij besteed. t Is dan ook mijn eigen keuze, dat ik thuis blijf. Maar als t noodgedwongen thuisblijven is, is t toch heel iets anders hé :-(
Hopelijk worden de weergoden ons terug gunstig gezind en kunnen we de komende dagen weer genieten van de zomer in eigen tuin!
groetjes,

Gepost door: Ri@ | 13-07-09

hehehehe, sloeber é gij!!!
Jaja, maar met een hele wei, je zou verdorie wel weten wa ge gedaan hebt zelle, eer ge naar uw mini'tv'tje kan kijken!!!!!!!!
Allee, voor mij nie gelaten hoor, ik wil gerust de reclamespot verzorgen tijdens uw programma op je wei!!!!!!!
Weet nog niet wa ik kan "showen", zal er eens over nadenken en laat het dan weten!!!!!
groetjes

Gepost door: yvette en tuurke | 13-07-09

Mja jammer... maar Axel is nog verlegener dan ik..!! ;-)))))

Gepost door: mizzD | 13-07-09

Ja spijtig voor jou Rudi, gelukkig kan je er wel over praten.
En nu denk ik opeens dat je een voorstel deed: "Op een terrasje of in jou tuin" Maar ik ben de moeite niet meer om met blote tieten daar te zitten pronken hoor ;-) hahaha lol!
Hopelijk krijgen we toch genoeg mooie dagen dat je van je tuin kan genieten.
Vriendelijk groeten Rudi.

Gepost door: Emmy | 13-07-09

Hopelijk wordt het in je tuin toch nog een geweldige zomer ! Die blote-tieten-tel-momenten zullen dan misschien wel zeer erg schaars zijn of zelfs niet bestaande, maar hopelijk kan het zonnetje deze zomer veel goedmaken.
En het doet me zo'n deugd om te lezen dat ook bij anderen de huishoudelijke taken zichzelf niet uitvoeren, ik dacht al dat het aan mij lag :-)

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 13-07-09

. .. thuis kan het ook heel mooi zijn

Gepost door: merel | 13-07-09

Goede avond Rudy ik ga een weekje met vakantie aan zee en neem de fiets mee,maar hopelijk krijgen we de zon te zien en kan jij er ook van genieten.groetjes en slaap wel

Gepost door: dolfijntje1 | 14-07-09

dag blogmaatje Neem de tijd om gelukkig te zijn.
Je bent een wandelend wonder op deze aarde.
Je bent enig, uniek, onvervangbaar.
Weet je dat?

Nog vele knuffelgroetjes van Moeke

Gepost door: monique vansteenwegen | 14-07-09

Vakantie ja Ik heb een heel vakantie , enkel de vele noodzakelijke ziekenhuisbezoeken zijn er teveel aan..
En ja,zelfs in de tuin zitten kan niet meer , aangezien op een appartement woon,zij het gelijkvloers..

Moet nu stoppen met mijn medicatie tegen afstoting lever..Dat is niet zonder risico's maar moet het proberen om terug meer weerstand op te bouwen.

Groetjes

Gepost door: pcuser | 14-07-09

hey Rudi. Ik je nog snel even een fijne dinsdag wensen.

Gepost door: Martin | 14-07-09

goedemorgen rudi, een prachtige vakantie...

Gepost door: Lutje | 14-07-09

Rudi, Wel jammer voor U Rudi.
Bij ons kan het ook mooi zijn als het weer een beetje wil mee werken.
Prettige dinsdag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 14-07-09

goeie morgen Rudi zoals het er vanmorgen uitziet zal je nog veel in je tuin kunen zitten :-)
je bent niet alleen hoor die niet op reis gaat, ik blijf ook thuis :-)
een grappig einde van je verhaal, zo had ik het nog niet bekeken:-)
een fijne dinsdag Rudi
groetjes

Gepost door: Borriquito | 14-07-09

ach êrrum wij gaan dit jaar ook nog niet weg hoor.. niet alleen door de kuren maar financieel gaat het ook even niet.. ziek zijn kost geld.. het kost ook andere dingen maar zeker lever je financieel in.. alleen al door alle kortingen die je krijgt..enne Rudi.. blote tietjes tellen kun je ook na een bepaalde tijd op tv.....:)

Gepost door: frieke | 14-07-09

Doorspreken! Geen tegenstand dulden, en dan doen die kabouterkes echt hun job wel zenne!
(allez, k heb dees ook alleen maar van horen zeggen, die van mij doen ook geen botten, en smurfkes in huis halen helpt ook al niet, dat zijn gefrustreerde blauwe zakskes die allemaal met hun xxx'je achter die arme smurfin lopen!) (knipoog)

Nog een geluk dat het achtereen weer Lokerse Feesten zijn he?

Groetjes,
Tina

Gepost door: Tina | 14-07-09

Hihi die laatste zin doet me lachen!

Gepost door: Leen | 14-07-09

Hallo Met zo'n weer is thuis zijn ook plezant he :o)
Nog een mooie avond
Groetjes

Gepost door: Perzik | 14-07-09

Rudi,


Ik wens je een vakantie op maat.
Een vakantie met warmte en niet alleen van de zon!
Met 'n glas lekker vocht dat je 't liefst drinkt ergens op een terrasje!
Tuingenot die niemand kan evenaren.
Een huis met maten die over de vloer of het gras komen;)
Echt ik wens je een deugddoende vakantie!!!

Een zomerse knuffel

Inge

Gepost door: inge | 14-07-09

ik zal duimen voor goed weer voor ons wat ik blijf ook thuis

Gepost door: daemske | 14-07-09

Linkje Ik meende eerst mezelf te herkennen op de foto - grapje hoor, zo mooi vind ik mezelf niet.
Ik leg een linkje van m'n blog naar die van jou. Zodoende kan ik ze beter volgen.

Gepost door: maaike | 14-07-09

Rudi Wel morgen plannen we zo een dagje bij mooi weer naar zee , maar niet om zo op het strand te liggen, daar voel ik me wel al te oud voor, maar gewoon eens lekker een dagje genieten.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 14-07-09

linke danique? Beste mede-blogger,

Opgepast voor het blog van Danique89, er zou wel eens een man kunnen achter zitten of op zijn minst gebruik/misbruik maken van dat adres.
Misschien los ik het mysterie van Danique eerdaags op in een bijdrage op mijn eigen blog. Het laatste stukje van de puzzle ontbreekt me nog.
Viel het jullie ook op dat 'haar' laatste item (met bedreigingen aan onbekende) opeens verdwenen was. Ook 'haar' mail-adres werd geannuleerd…


met respect voor elke eerlijke blogger,
Marlon Lafontaine.


Gepost door: marlon | 14-07-09

dag Rudi, op vakantie gaan is ook niet allemaal rozengeur en maneschijn! Denk maar eens aan al het werk dat je met doen om valiezen in te pakken en vooral om niks te vergeten!Ik vergat eens het scheerapparaat van mijn man in te pakken! Jeetje die heeft zich met een gilletje moeten scheren . Dat niet gewoon zijnde stond zijn gezicht vol lidtekens en schrammen,hahah!
En dan de reis naar de vakanteibestemming :aanschuiven op de wegen,miserie met de vliegtuigen,vakantiehuizen die dubbelgeboekt zijn,veertiendagen regen,geld gepikt,kinderen ziek,de sch**terij.... Neen ik neem liever vakantie in "Il Jardiniero!" Ik heb er alle comfort en 's avonds nog een goed bed zonder muggen . Je mag het best eens afkomen,alleen is er een klein trappeke aan mijn terras ,maar met een beetje hulp geraak je er best op! Tja blote madammen zijn er niet maar ik kan in elke boom een mooi tietenmadam affiche hangen!!!Welkom! Ondertussen neem ik al de reklameblokken op en kunnen we er samen naar kijken en commentaar afschieten,hahaha!

Gepost door: magda | 14-07-09

Een bijzonder leuk stukje schrijfwerk, Rudi! Jammer van die te missen tieten. Je verdient beter. :-)

Groet

Gepost door: Willy | 15-07-09

blote tieten tellen gaat ook gauw vervelen, rudy!

een goed boek en een beetje fantasie is volgens mij meer waard! :-))

Gepost door: curieuzeneuzemosterdpot | 15-07-09

:-) ik zit mij hier nu stillekes af te vragen wat je eraan hebt om blote tieten te zitten tellen ....

Bij verveling ... altijd welkom ;-)

Lieve groetjes en nog een fijne woensdag :-p

Gepost door: ann . | 15-07-09

Koekoek, Hier nog een thuisblijver (die even nie veel tijd neemt om te bloggen wegens iedereen hier thuis, you begrijp me? ) ;-)

Veel plezier verder...enne, tieten kun je in miljoentallen vinden op het net hoor Rudi...begin maar met tellen zou ik zo zeggen ;-)

Gepost door: nathalie | 15-07-09

Heel fijne woensdag gewenst Rudi

Hier is de zon van de partij..

Groetjes

Gepost door: pcuser | 15-07-09

:-) ok Rudi Daar hou ik je aan :p

Maar ... als gij thee wilt ... ok ... maar ikke toch liever koffie of iets sterkers .... ligt eraan hoe 'n zware kost ik te horen ga krijgen ;-)

Groetjes vanuit costa den hof in sintlenners ;-)

Gepost door: ann . | 15-07-09

fijne zonnige tuindag wens ik je

de twee voorgaande reacties vind ik de beste als oppeppers.

Je tekst voelde voor mij als een dipdagje, of het juist is weet ik niet. Vond geen woorden, misschien onbewust daarom de "zwarte zwaan" gekozen.

liev grtjs

Gepost door: life angel | 15-07-09

Hoi Rudi Als het een troost mag wezen, ook wij zitten hier thuis en eerlijk is eerlijk : we kunnen er van genieten om eens zalig niets te doen . Is ook een vorm van vakantie.

Blijkbaar is Die van hierboven ook een beetje meelijvoelend en heeft me mijn tweede weekje verlof wel van beter weer voorzien. Eerste week was niet veel soeps.

Wat die lottouitslagen betreft : inderdaad geen flauw gedacht van het feit of al eens mensen op mijn blog ontdekten dat zij winnaar waren. Alleen weet ik wel dat heel veel mensen hier komen zoeken naar resultaten van trekkingen van paar trekkingen geleden... dus er zal er wel hier of daar eentje een (klein of groot) prijsje gehaald hebben zeker... Enfin 't is gratis en waar vind je dat nog lol.

groetjes en tot de volgende

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 15-07-09

Ik moet lachen met de opmerking van Ann...ha ha ha...ik ben ook een thuis blijver...nog een fijne woensdag

Gepost door: Yolanda | 15-07-09

Goede middag Rudy een fijne zonnige woensdag,en marktje gedaan,groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 15-07-09

tellen Verdorie, daar breng je mij op een idee, ik moet dringend eens langs de zeedijk gaan wandelen, heb ik nog niet kunnen doen tijdens mijn congé.
Morgen ga ik met twee modelletjes de duinen in, maar 't is helemaal niet de bedoeling om bloot te gaan fotograferen, God forbid, de jonge dames zijn niet meerderjarig, dus dat mag en kan niet.
Geniet van de tuin, tot nu toe moet dat beste mee vallen van de week.

Gepost door: pieterbie | 15-07-09

ikke blijf ook thuis hoor
wegens gebrek aan energie

Gepost door: fotorantje | 15-07-09

goeie avond Rudi we hebben een prachtige zomerdag gehad vandaag
af en toe kwam de wind wel nogal opzetten :-)
maar dan zie je nog eens iets als de rokjes van de dames opwaaien :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-07-09

Je weet ze wel te vinden op het internet! hahaha
gelukkig ben ik geen tv kijker,
want ik ergen me ook aan die reklameblokken!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 15-07-09

Bedankt !!! Hey Rudi, sorry maar 't lukt mij op 't moment nog niet al te best om zo veel tekst te lezen, de letterkes dansen nogal :-) Toch wil ik jou wel héél hard komen bedanken. Gisteren kreeg ik mijn laatste chemo en vaak had ik zin om het op te geven. Op die momenten kwam ik hier of op je ander blogje wat lezen. Telkens weer opnieuw kreeg ik hier een beter gevoel, het gevoel van wat heb ik te klagen het gaat wel voorbij. Je humor, je manier van zijn heeft mij door een héél rotte periode getrokken ! Bedankt !!!

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 15-07-09

tja rudi:-)
hier is het ook niet elke dag kermis hé:-)

maar we passen ons aan :-)


Gepost door: klaproos | 15-07-09

hoi rudi
die dames in die stoelen waar vindt ik die
ik wens jou alvast een zonnig donderdag toe
groetjes bompi

Gepost door: bompi | 15-07-09

Goedemorgen Hopelijk was er gisteravond iets beter op tv ;-)
nog een leuke donderdag

Gepost door: Zon-nebloem | 16-07-09

goeie morgen Rudi we gaan weer een heerlijke zomerdag krijgen vandaag !
een dag om zeker van te genieten want voor morgen voorspellen ze helaas regen
fijne donderdag Rudi
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-07-09

fijne dag Rudi en ik weet hier aan de reactie te lezen ,wiens blogje ik best niet bezoek. En ik bedoel hier niet het verdwenen (weggejaagde) blogje. Het stuitte me gisteren reeds tegen de borst en was bijna een reden om hier volledig weg te blijven. Maar het blijft uiteindelijk een reactie van slechts één persoon.

Gepost door: life angel | 16-07-09

Hoi Rudi Een mooi geschreven, maar wel droevig stukje.
Hier weet ik niks aan toe te voegen, wel fijn dat je van de tuin geniet! Hou je taai en een mooie zomer toegewenst.

Gepost door: `tons | 16-07-09

hmm theeft zo zijn voor en nadelen neem ik aan die "thuisvakantie"..

ge bespaard een hoop centen! :)

Gepost door: eriamel | 16-07-09

een wat triestig bericht,

maar waar vind je dames zoals op deze foto's ?

Gepost door: willy | 17-07-09

voor Rudi, het is voor heel veel mensen niet weggelegd om ver weg te gaan en ik geniet ook van mijn achtertuin..........tv ja kommer komkommer en kwel
fijne dag
yvette

Gepost door: yvette | 18-07-09

wat je ook mag zijn of doen als je anders ben dan word je meestal eenzaam en troost je strand zon en bruinen is voor mij ook verboden.

groetjes,

Sophia

Gepost door: Carlyne-Sophia-Moon | 18-07-09

Heer Dag Rudi, vakantie hebben is een ingesteldheid van de geest. Rij er vooral maar eens op uit. Zelfs in je eigen omgeving kan je veel ontdekken! Wedden dat er veel zaken in je onmiddellijke omgeving zullen zijn, waar je versteld zal over staan?

Gepost door: Vrijdenker | 18-07-09

De commentaren zijn gesloten.