09-04-09

Verraad!

 

Sexy  Easterbunny - 000 (klein)Na hun dood hebben Jezus en zijn 12 apostelen zich in de hemel herenigd. Zelfs Judas is terug in het vriendenclubje opgenomen. Na zich eerst bij de anderen te hebben verontschuldigd en plechtig te hebben beloofd nooit meer iemand te zullen verraden.

Op een van de avondlijke (vr)eetpartijen van deze vrolijke bende, komt het onderwerp 'drugs' ter sprake. Men is het er rond de tafel over eens dat het gebruik ervan veel mensenlevens kapotmaakt, en de ganse problematiek er rond zelfs hele families om zeep helpt.

Aangezien die verdovende middelen in het hiernamaals niet verkrijgbaar zijn, en dus onbekend voor hen die daar verblijven, is de kennis die Jezus en zijn apostelen over drugs hebben, uiterst beperkt.

Sexy  Easter bunny - 005 (klein)Derhalve stuurt Jezus Christus, na toestemming te hebben gekregen van zijn pa: God, de Vader, zijn 12 apostelen naar de aarde om er verschillende soorten drugs te halen.

Enkele dagen later wordt er bij Jezus aan de deur geklopt. Het is Johannes die voor de deur staat. Met cocaïne uit Colombia. Even later klopt ook Petrus aan. Die bracht marihuana mee, uit Jamaica. Nog wat later arriveert ook Mattheus. Met crack uit New York. Vervolgens komen ook de andere apostelen aan met hun buit: heroïne, LSD, XTC...

Alle volgelingen zijn terug in de hemel aanbeland, behalve één. In afwachting van de aankomst van deze, nodigt Jezus inmiddels zijn reeds aanwezige vrienden uit, om zich rond de tafel te scharen, en onder het aanspreken van enkele karaffen wijn, de door de apostelen meegebrachte waar aan een nader onderzoek te onderwerpen.

De eerste teug wijn is nog maar net naar binnen gekapt, of er wordt alweer aangeklopt. Dus daar is vast de laatste apostel! Vooraleer Jezus de deur echter kan openen, wordt deze al ingetrapt! Een bende geüniformeerde heren komt het optrekje van Jezus binnen gestormd. Met in hun kielzog: Judas! Die mannen schreeuwen: "Dit is de FBI en de CIA! Allen tegen de muur!" En Judas wijst Jezus aan en zegt: "Die daar, met die baard, dat is de chef!"

Commentaren

hallo hier Leuk modern paasverhaaltje.

Gepost door: Silvie | 09-04-09

*** Hahahaha..Die is goed...
Fijne donderdag Rudi
Groetjes

Gepost door: Illness | 09-04-09

8-O T'was te denken zenne .
Had zeker geen drugs kunnen verkrijgen, en dus moest em wel de anderen erin luizen .

Hahaha

Gepost door: Siberx | 09-04-09

:-) Goede morgen die Judas had duidelijk zijn lesje nog niet geleerd he
maar dat kan natuurlijk ook van de andere gezegd worden ;-)

Etje

Gepost door: Etje | 09-04-09

En dat op Witte Donderdag. We kijken uit naar Goede Vrijdag...

Gepost door: Geert | 09-04-09

Hehe... dit bijbelverhaal kende ik niet...moet dat dikke boek toch eens door gaan bladeren denk ik...'t is leuker dan ik dacht! :-)))
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-04-09

Hahaha.. Dat verhaal is mij onbekend..maar ik ga dan ook zelden naar de kerk hé :-)
Alleszins een fijne pasen en hopelijk komt er voor jouw zo een knappe paashaas als die er nu opstaat!
Ik denk dat je dan niet alleen naar haar "eitjes" gaat kijken die ze zal bijhebben?? hihihi.
Lieve groetjes!

Gepost door: De buurvrouw | 09-04-09

haha , wat een mooie nieuwe kijk op het verhaal van de veroordeling van Jesus, prachtig gewoon, ben benieuwd voor morgen, groetjes

Gepost door: emily | 09-04-09

leuk verhaal hoor Rudi. Prettige dag nog.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 09-04-09

Hmmm wij vonden de bijbel tot hiertoe maar niks maar zo te zien is het véél toffer dan we dachten. Misschien moeten we er toch eens werk van maken om hem te lezen :-))) Vrouwtje zit hier alvast serieus te lachen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-04-09

zo te zien ben je in hogere sferen.....
nu nog de eieren schilderen voor het grote Paas gebeuren!

Gepost door: ank | 09-04-09

Heel leuk Rudi!
Ook in de hemel herhaald zich de geschiedenis blijkbaar! :-)
groetjes,
Elmar

Gepost door: Elmar | 09-04-09

tja, eens verrader altijd verrader dan?! Een 3de kans zal ie waarschijnlijk nie meer gekregen hebben.
groetjes,

Gepost door: Ri@ | 09-04-09

Goede avond Rudy judas de verrader,een keer verrader,is altijd verrader.fijne paasdagen Rudy,ikzelf trek er een paar dagen op uit aan zee.groetjes en tot volgende week dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 09-04-09

De commentaren zijn gesloten.