06-04-09

Paasweek

 

Paashaas - 000De Goede week of Stille week, zoals ze ook wordt genoemd, heeft sinds gisteren, op Palmzondag, een aanvang genomen. Om eieren te rapen, zoals de bevallige, in een frisse, sexy Paashaastenue uitgedoste blonde dame hiernaast, gaan we evenwel nog moeten wachten tot aanstaande zondag.

Aan de vrouwen die liever een man zien in een Paashaastenue, heb ik, attent als ik ben, uiteraard ook gedacht. Druk op de foto van de schone hiernaast en krijg te zien wat je hopelijk tevreden stelt!

De weersverwachting voor de komende dagen is uitstekend, dus het ziet er naar uit dat we een zalige ZONnige week gaan hebben. Leuk voor de scholieren die twee weken vakantie hebben. En voor iedereen trouwens. Want het is toch zoveel leuker 's ochtends op te staan en de dag door te brengen bij helder, droog, en liefst zonnig weer. Geniet dus van deze Paasweek!

Commentaren

:-) Goede morgen ik kies dan toch voor de blonde dame hoor ;-)

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 06-04-09

haha Rudi, die vent in paastenue zie ik toch liever hé, Ik kom je een stralende en zonnige dag toewensen, geniet ervan het is de laatste zonnige dag
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 06-04-09

Dit is nu een échte bunny ;-)
Fijne start van een mooie goede week Rudi!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 06-04-09

Goede maandag gewenst, mooi bedacht je paashaas ha ha. Maar het weer laat weer van zich weten, echt frisjes vanmorgen. Maar zo zullen de eieren niet smelten buiten, maar wel in de mond.
Groetjes

Gepost door: Jean | 06-04-09

Hahahahaa! Hééé...da's míjn paashaas hoor...die plaats ik altijd in de zijlijn op mijn blog op mijn blog met pasen...alleen die van mij beweegt zijn staartje en geeft knipoogjes hahahahaha! Maar toch bedankt...véél beter dan dit eitjeszoekende blonde ...euhmmm geval! (laat ik het netjes houden hahahaha!)
Dacht trouwens dat de weersvoorspelling niet zo gunstig was...maar dat zal dan bij ons in het hoge noorden zijn? :-) Ik hoop op goed weer rond Pasen...want dan gaan we voor het eerst dit jaar weer kamperen...en met koud weer wordt dat kramperen hè! hahahah!
Laat de zon lekker op je blote benen schijnen Rudi!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 06-04-09

Whaha, wat een leuke, ik heb toch wel liever dat manneke na de klik, alleen die pluim op zijn kont hè, die zag ik liever niet!

Gepost door: Danique | 06-04-09

Hmm ik denk dat ik dit jaar hier een bordje 'verboden voor vrouwelijke paashazen" ga zetten :-))))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-04-09

gij zult wel meer dan paaseikes rapen aan uw bunnyke te zien!!!!

Gepost door: mieke | 06-04-09

Huppelt dat blond Paaskonijn in jouw tuin rond ? Veel plezier ermee, zou ik zo zeggen !
Trouwens die foto die erachter zit, is ook fijn ! Bedankt om aan ons, vrouwen, te denken !

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 06-04-09

Hoi Rudi, vanavond klonk het weerbericht op TV eerder negatief voor de rest van deze 'Goeie Week' :-(
Maar dat zullen we maar nie aan ons hart laten komen, we hebben al menige mooie lentedagen gekregen de afgelopen week, hé! Hier in Limburg leek t af en toe wel op zomer ...
Nog een fijne avond!

Gepost door: Ri@ | 06-04-09

Hoi Rudi
Bedankt voor je bezoekje. Een biertje op een terras is ideaal, maar dan mag ik inderdaad niet meer te ver moeten fietsen, anders is het 'a hell of a job', dat heb ik al geleerd :-) . Jij hebt leuke 'beestjes' in de tuin rondhossen zeg. En ik snap best dat je het hier een apenland vindt als ik je bericht lees over de thuiszorg. Schandalig toch hoe ze hier te werk gaan. Schrijf het gerust van je af, zou ik ook doen.

Gepost door: stefanie | 06-04-09

Je bent inderdaad een attente man, Rudi :-)

Gepost door: Leen | 06-04-09

Goedemorgen, Voor jou ook een goede week.
Maar eerst en vooral kom ik je een stralende dag wensen

Gepost door: Zon-nebloem | 07-04-09

Rudi, dat is al een vroege paashaas,heb je er nog een paar verborgen voor deze week,hahaha!
Zonnig zeg je ,ik hoorde dat we alle dagen een plensbui gaan krijgen. Maar ja ze vergissen zich al zo dikwijls...
Wat je post hieronder betreft . Ik heb het op mijn
werk meegemaakt dat mensen die een gehandicapt kind minderjarige of meerderjarig thuis verzorgden plots een herindeling kregen op de schaal van zelfredzaamheid en natuurlijk was de schaal "verruimd" zodat ze een paar punten lager kwamen en een ferme brok toelage misten!!Dit was zo erg dat wij, sociale werkers ,onderling overeenkwamen dat de mutualiteit de betrokkenen naar ons stuurden om een klacht neer te leggen bij de Prokureurs des Konings.( die vond het ook te gortig wat de wetgever deed). We verzamelden op die manier klachten om die schaal weer terug op het oude systeem te krijgen. Ik heb toen echt drama's meegemaakt want de ouders hadden dit geld echt van doen al was het voor speciale pampers of voor het betalen van verpleegkundigen of kinesisten die aan huis kwamen voor verzorging. Een mens vraagt zich af of degenen die die wetten stemmen, aanpassen of wijzigen wel mensen van vlees en bloed zijn!!!

Gepost door: magda | 07-04-09

Leuk dat je aan ons vrouwen hebt gedacht Rudi!
Het was wel een erg luie paashaas hoor! ;-)
Geniet vandaag nog maar van het mooie weer want volgens mij komt er helaas een einde aan!
groetjes,
Elmar

Gepost door: Elmar | 07-04-09

paasbunny hoi Rudi,
dat vrouwmens moogt ge houden, dat mannemens moogt ge doorsturen :-)))
jaja, ik weet het, ik ga moeten verhuizen, deze morgen was het hier al weer aan het miezeren. Zo erg dat mijn twee mannen op zoek geweest zijn naar een pc. dat van die eitjes, daar geloven ze niet meer in vrees ik :-) en zagen dat ze nu doen, om die pc te gaan kopen... moeder de vrouw mag het budget weer eens onder de loupe nemen... maar ik heb al een deal: zij de pc met de spellekes, dan kan ik op de laptop surfen vanuit mijn gemakkelijke zetel...
heb je plaats in je tuin voor een tent?
groetjes

Gepost door: zaza | 07-04-09

hopelijk blijft het zondag ook droog, he

Gepost door: els | 07-04-09

Goede avond Rudy die man mag er zijn hoor Rudy,als je kan mag je die hier een laten overkomen hoor,geen probleem maar vraag hem of hij paaseitjes meebrengt hé.nog een fijne week groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 07-04-09

Hallo De tijd vliegt toch he :o)
Bij deze nog een hele mooie avond
Groetjes

Gepost door: Perzik | 08-04-09

Ze geven goed weer voor het komend weekend dus zal er zeker gestoeid kunnen worden met de paashazen ;-))
Groetjes Rudi en een zalig Paasfeest.

Gepost door: emmy | 08-04-09

Die man mag er zijn Rudy...voor morgen een fijne donderdag

Gepost door: Yolanda | 08-04-09

De commentaren zijn gesloten.