16-03-09

De eerste keer

   Blue anime babe - 000 (klein)

Sinds ik met mijn weblog ben gestart, begin augustus vorig jaar, heb ik er nog nooit aan meegedaan. Eerst omdat ik er geen weet van had dat dit hier mode is. En eens ik daar wel van op de hoogte was, volgde ik toch het voorbeeld van mijn collega's  niet. Enerzijds omdat ik vond dat er al genoeg bloggers zijn die de trend volgen en anderzijds, eerder onbewust, omdat ik hoe dan ook weiger gedwee het gedrag van de meute te volgen. Knipogen

Maar zie, zelfs daaraan komt een einde. En niet omdat ik me vandaag iets herinner dat ik slechts kort heb gedaan of omdat ik me neerslachtig of weemoedig voel op deze eerste dag van de nieuwe werkweek. Ook niet omdat ik ergens te veel voor heb betaald, met de politie in aanvaring ben gekomen, of op iemand van Indonesische afkomst ben gebotst.

Neen, niks van dit alles. De verklaring is een toevalligheid van een geheel andere aard. Bij het googelen trof ik een Anime meisje aan tussen een reeks van afbeeldingen waar het schoon kind eigenlijk helemaal niet thuis hoorde. Vandaar dat ik haar ginds heb weggehaald! Maar die mooie deerne zomaar laten verdwijnen tussen de andere afbeeldingen op de harddisk van mijn schootcomputer, was zonde geweest. Gezien haar blauwe haar en klederdracht, het witte slipje stoort hopelijk niet, leek het me opportuun dit lieftallig individu, in haar matrozentenue, model te laten staan voor deze op mijn blog eerste blauwe maandag!

>>>>> Klik om het even waar op de foto van de schone, en je krijgt haar in het groot te zien!

Commentaren

langzaam scrolde ik naar beneden
terwijl ik aandachtig las
ik dacht oei oei
over wat heeft ie het<,
neerslachtig zo hij pauzeren
hahaha neen het gaat gewoon over dienen blauwen maandag
hahahahµgoed gedaan
dada

Gepost door: callemie | 16-03-09

Eerste maal Iedereen kan al eens in de fout gaan .
Herhaling, dat zou pas pijnlijk zijn :-)

Gepost door: Siberx.skynetblogs.be | 16-03-09

goeie morgen Rudi je hebt wel een speciale computer hé, een schoorcomputer :-)
wat voor een merk is dat hahahha
mooi geschreven is het wel
fijne en zonnige maandag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-03-09

Ha ha ha! Jij liet me hartelijk lachen, Borriquito! Merci!

Ik heb het foutje er inmiddels uitgehaald!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 16-03-09

Dag Rudi Het moet voor alles eens de eerste keer zijn hé, maar ik heb nog niet meegedaan aan die blauwe maandag maar misschien moet ik er ook eens aan denken...met de meute meelopen hé.
Maar het is een mooie deerne, maar ik prefereer toch meer een mooie hunk.
Is daar iets verkeerds mee?

Fijne dag nog!

Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 16-03-09

Ach trend... gewoon om een ideetje te hebben om over te posten op maandag hè! Nooit weg, ideetjes...als je geen inspiratie hebt...dan doe ik aan alles mee...stokjes, inktvlekken, roze weken, liefdesweken( had jij daar niet aan mee gedaan??? dan is dit toch niet écht de eerste keer dat je ergens aan mee doet!! :P). Maar een echte trend?? Dan zou je nu je blog op een laag pitje moeten zetten...dat is schijnbaar dé trend van het moment!! Vroeger heette het blogpauze...en nu een laag pitje, maar het komt allemaal op hetzelfde neer...de fut is eruit bij de meesten! Jammer, want het maakt het er niet gezelliger op hier in blogland! En het steekt steeds meer mensen aan ook...zelfs ík begin me te beraden of het nog wel nut heeft om m'n energie in het bloggen te blijven steken! ai !
Maar het is een prachtig blauw plaatje hoor! Ik hoef niet zo nodig erop te klikken, maar dat lijkt me logisch hè! hahaha!
Groetjesssssssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-03-09

blauwe maandag hoi Rudi,
op deze blauwe maandag een schitterende week gewenst!
mooi meiske, ik dacht heel even dat je je aquarelpotloden ter hand genomen had en dat je haar zelf getekens had... als doorwinterde liefhebber van vrouwelijk schoon :-))
liefs
sandra

Gepost door: zaza | 16-03-09

Goh Rudi.. dat vond ik nou eens heel leuk om te lezen...dat ik jou zo aan het bloggen heb gekregen zoals je nu doet! Daar had die belofte van die hunk al helemaal niet meer achteraan gehoeven! ( maar ik ga je daar wél aan houden natuurlijk!!! hahahahahhaa!!)
Doei!

Gepost door: mizzD | 16-03-09

Rudi, ik vind het prachtig geschreven.
iedereen kan al eens in de fout gaan hé.
Prettige maandag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 16-03-09

het is een heel mooi kind; maar dat je een oog hebt voor mooie vrouwen, dat hebben we hier al gemerkt.
Blauwe maandag, waar komt het eigenlijk vandaan, ik begrijp er niks van, en zie het toch overal verschijnen. groetjes

Gepost door: Emily | 16-03-09

Hallo Even komen bijlezen
Nog een hele mooie maandag
Groetjes

Gepost door: Perzik | 16-03-09

Dag Rudy,ik heb ook nog niet meegdaan aan de blauwe maandag,als ik eens iets vind dat blauw is en toepasselijk,dan zal je het wel zien.nog een fijne maandag en geniet morgen van de lente liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 16-03-09

Ze is mooi Rudi, ik kan me voorstellen dat je voor haar bezweken bent!
groetjes,
Elmar

Gepost door: Elmar | 16-03-09

Die blauwe maandag, heb ik een tijdje meegedaan, maar de laatste weken heb ik verstek laten gaan, wegens inspiratieloze blauwmomenten.
Misschien is dit jouw start van de blauwe maandagen, ik wens je in ieder geval veel blauwe dames voor je schootcomputer toe !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 16-03-09

die blauwe maandag daar doe ik ook niet aan mee, maar ja dat moet iedereen zelf maar uitmaken he en is tenslotte ook geen verplichting.

Etje

Gepost door: Etje | 17-03-09

De commentaren zijn gesloten.