24-02-09

Wie wordt de volgende Magibon?

Op onze aardbol leven toch wel heel wat vreemde mensenwezens, niet? En dat uit zich ook op het Internet. Nieuwsgierig naar het surfgedrag van mijn Magibon_485 (klein)soortgenoten, klik ik graag statistiekicoontjes aan. Op de sites die ik regelmatig bezoek op basis van hun inhoud. Maar tevens op pagina's die ik aandoe omdat hun hoge ranking in  de top- en hitlijsten toch wel mijn belangstelling wekt.

Uiteraard brengen nieuwsgierigaards zoals ik ook de cijfers naar omhoog, maar ik denk niet dat wij de hoofdmoot uitmaken van de bezoekersaantallen die bepaalde ridicule websites soms hebben. Als het je enkel te doen is om een hoog bezoekersaantal, bijvoorbeeld omdat je betalende reclameboodschappen publiceert, dan maak je best een website of weblog aan rond de meest populaire zoekwoorden, tags zoals ze dat in het wereldje noemen.

Afhankelijk van de bron, bekom je verschillende lijstjes, maar op Nederlandstalige sites blijken volgende trefwoorden nogal populair te zijn: muziek, humor, blog, foto, seks, sexy, naakt, bloot, film en gratis. Ga je internationaal, en kies je voor de Engelse taal, dan zijn volgende sleutelwoorden of tags zeker aanraders: sex, mp3, blog, free, music, nude, funny, love, video & photo.

Magibon_282 (klein)Wat je ook kan doen is je dochter of jonge zus in de webcam laten staren, wat onbegrijpelijke taal laten uitkramen en dit publiceren op YouTube. Succes is blijkbaar gegarandeerd. Je gaat niet de eerste zijn en zeker ook niet de enige. Maar wie weet, misschien overtreffen jullie wel het succes van het Amerikaans meisje Magibon, een jonge twintiger, met de stem van een kind en het uiterlijk van een rijpe tiener, die met haar grote, starende ogen, uitgroeide tot een wereldwijde internethype.

Haar kanaal op YouTube werd, in amper 3 jaar tijd, reeds bijna 5 miljoen (inderdaad: 5.000.000) keer bezocht! Terwijl er enkel korte videoboodschappen (vlogs) op te vinden zijn waarbij Magibon, of MRirian, zoals ze zich ook noemt, niet veel meer doet dan glimlachen en met haar grote ogen in de camera kijken. In sommige filmpjes praat het meisje een beetje Japans, een taal die de voormalige verkoopster in een apotheek, naar eigen zeggen heeft geleerd Magibon - 000
door naar de Japanse televisie te kijken.

Ook haar website wordt druk bezocht. Een basiskennis Japans komt wel van pas als je op deze webstek meer wilt doen dan enkel plaatjes bekijken. Tevens worden fora vol geschreven over deze jongedame, die in het bijzonder bij Japanse mannen zeer in de smaak valt. In die mate zelfs dat Magibon in het land van de rijzende zon is uitgegroeid tot een waar fenomeen.

Commentaren

Hoi Rudi, bij mij is t bloggen enkel amusement. Truukjes om lezers te lokken zijn er niet bij :-)
Iedereen is vrij van komen en gaan!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 24-02-09

goeie avond Rudi die is me volledig onbekend :-)
snap toch niks van die taal dus blijf ik daar toch weg
fijne avond nog verder
groetjes
ps. nee zulle ik was klein Jefke ne, was veel braver als ik nog klein was

Gepost door: Borriquito | 24-02-09

bloggen is bij mij puur plezier,de rest hoeft voor mij niet.fijne nachtrust liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 24-02-09

Met bezoekers lokken ben ik niet bezig, maar het is natuurlijk wel leuk als veel mensen je site met een bezoekje vereren!
groetjes,
Elmar

Gepost door: Elmar | 24-02-09

Rudi Een goede avond Rudi , ik weet er zo ook staan maar dat zijn bewegende beelden , en daar doen ze bijna alles uit , somigge doen alles uit maar dat is niet om hier op te zetten hé.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 25-02-09

Hey Rudi Daar sluit ik me graag bij aan!!!
Ik wil graag mijn ervaringen neerschrijven, om mensen een ander beeld te geven van mijn werk.
En ook dat het mijn eigen keuze is, niemand dwingt mij zit niet aan drugs en word al helemaal niet gerund door pooiers.
Bij mij is ook iedereen vrij om te komen en te gaan.
fijne nacht nog

Gepost door: Jenifer | 25-02-09

Hahahaha! Grfote ogen dus...jammer, die heb ik niet! Maar dat geeft ook niet...hoop dat de mensen niet alleen voor m'n mooie blauwe ogen naar m'n blog komen! :-)))
Tags doe ik ook niet aan...heb wel eens, in het begin van mijn bloggerscarrière haha, suggestieve titels aan mijn postjes gegeven...dat liet het tellertje wel draaien ja hahahahahahaa! En de hunkenplaatjes ook wel, maar daar kijk ik zelf ook graag naar, dus dat was niet echt om bezoekers te lokken! hahahahaha!
Nu geen truukjes meer hoor...nergens voor nodig...mensen moeten graag komen lezen en anders dan maar niet, even goeie vrienden. En sinds ik meegemaakt heb dat er mensen zijn die hun tellertje manipuleren en dus vooruit kunnen draaien, hebben die dingen voor mij toch niet echt waarde meer!
Groetjessssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 25-02-09

Goede morgen Rudi Die stastitieken moet je soms wel opletten hoor want er bestaan zo van die autohitters om op je site te zetten die telkens wanneer er ergens op je site geklikt word die een zogezegde nieuwe bezoeker is. Natuurlijk maken mensen die dit doen hun eigen in feite belachelijk want wat heb je eraan dat je per dag een paar duizend bezoekers hebt maar dat geen kat je site kent. Maar ja mensen die de boel bedriegen zijn van alle tijden he.

Fijne woensdag
Etje

Gepost door: Etje | 25-02-09

Hey :o) Ik hoor dat op m'n werk ook op Facebook enzo...
Mijn blogje is gewoon wat ik kwijt wil.
Nog een fijne woensdag

Gepost door: Zon-nebloem | 25-02-09

Awel op de foto's te zien dacht ik dat het een wassen pop was. En vermits dat blijkbaar nodig is om Japanners te lokken, zal ik eerstdaags nog geen Japans moeten leren.

;-)

Gepost door: ms | 25-02-09

Rudi, bloggen is enkel amusement voor mij.
Lezers lokken is niet mijne stijl..!
Iedereen is vrij van komen en gaan vind ik.
Nog een fijne woensdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 25-02-09

goeie morgen Rudi een fijne woensdag je toegewenst
het zonnetje schijnt toch al
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-02-09

:-) zoeken hé Rudi en krijg ook veel doorgestuurd van anderen hoor
inderdaad het ziet er goed uit om eens langs de markt te gaan
heb wel niks nodig, gewoon om even buiten te zijn
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-02-09

Goede morgen Rudi Bloggen is voor mij gewoon plezier aan hebben.
En heb ook al blogvrienden ontmoet zo.
Al de rest is niets voor mij.
Nog een aangename woensdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 25-02-09

ah ah hypes komen en gaan, maar goede blogjes blijven eeuwig bestaan...
lieve rudi, dichtbij zijn veel leukere mensen te vinden, elk met hun eigen verhaal... ik lees liever jouw blog (en de andere die ik tof vind natuurlijk, sorry, geen exclusiviteit ;-) ) dan een blog met een kind dat ik toch niet versta... voor mij zijn blogjes zo mooi, het doet me er aan denken dat ik het heel goed heb!
liefs en knuf
zaza

Gepost door: zaza | 25-02-09

Dat meisje lijkt veel meer op zo een virtueel mens zoals bv.Lara Croft!!
Wat die tags betreft dat heb ik over een paar jaar uitgezocht met het woord "seks". Ik kreeg die dag heel wat bezoekers op mijn blog. Die dag had ik veel plezier met medebloggers door dat ;-)) Woorden met seks en bloot doen het inderdaad!
Ik hou het zoals het is en ben tevreden met wie langs komt. In het begin was ik blij met 5 bezoekers per dag, later kwamen er 20 per dag en dat was "waw"! Nu gemiddeld 50 à 60 en dat allemaal zonder "seks"...hahaha
Groetjes Rudi.

Gepost door: emmy | 25-02-09

Ik vraag me af of ik ook niet beter zo een filmpje zou maken en op youtube plaatsen. Ook om de blijde boodschap te verkondigen moet een mens meegaan met zijn tijd. Zeg nu zelf, een filmpje van ikzelf die devoot op mijn blote knietjes mijn gebedje zeg voor ik slapen ga, dat moet toch veel bezoekers aantrekken? Ik zal eens vragen aan meneer pastoor of ik zijne webcam eens mag gebruiken.

Gepost door: Moeder Overste | 25-02-09

groeten Ik was even op je blog en wil hier de hartelijke groeten achterlaten - JOT

Gepost door: Jot | 25-02-09

*** Tlijkt me een heel raar meisje ..Niet echt..Net een poppetje hé..Onwaarschijnlijk veel bezoekers op haar weblog..En dat voor wat idote dingen...Wie is nu het gekste ?? Wij of zij,haha

Fijne woensdag
Groetjes

Gepost door: Illness | 25-02-09

Hallo Eventjes komen piepen
Nog een hele mooie woensdag
Groetjes

Gepost door: Perzik | 25-02-09

tegenbezoek leuk dat je eens langs kwam Rudi ! heb hier op je blog interessante logs terug gevonden !

Een aangename avond toegewenst vanwege Amor Fati !

Die het traagst is in het beloven is altijd het trouwst in het nakomen.

Oppositie voeren, is de kunst iets te beloven wat de regering onmogelijk kan nakomen.

Gepost door: Amor Fati | 25-02-09

Wie op mijn blog komt is welkom, wie niet komt.. ook goed.. Maar ik ben vooral blij met de bloggers die "terugkomen".. die hebben echt interesse... ps: wat er in Aalst met die carnavalpoppen gebeurt weet ik eigenlijk niet, vernietigen denk ik niet.. al dat werk.. misschien hergebruiken het jaar erna...

Gepost door: Annick | 25-02-09

OEIE.... KAN GERUST GELOVEN RUDI DAT HET HOOG ZIT...EN ZOALS JE ZEGT RECHTERS!!!!!!!MAAR ALS JE GELIJK HEBT, MOET JE DOORGAAN......VAN DIE TELLERS EN BLOGGEN IS DAT OOK ZO BIJ MIJ....IK LEES ENKEL NAAR WAT DE MENSEN SCHRIJVEN EN PROBEER HEN TE VERSTAAN. BLOGGEN IS VOOR MIJ OOK EEN ONTLASTING VAN DE DAG EN IEDEREEN IS WELKOM. NOG EEN AANGENAME AVOND RUDI....
LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 25-02-09

Straf hè, hoe bij sommige mensen een jong lief snoetje wonderen doet, om de verkeerde redenen...
Enfin, iedereen is vrij om te surfen waarheen hij wil hè.

Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 25-02-09

Bloggen is en blijft voor ons een hobby maar heuhh dat madammeke ziet er niet zo echt uit of hebben we weer ons brilleke nodig ?

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 25-02-09

Het zullen die ogen zijn die het doen,
in het land van de rijzende zon!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 25-02-09

Moet ik mijn tienerdochter laten zien!

Gepost door: Leen | 25-02-09

Hallo Rudi Tja, ieder zijn ding hé maar het is een feit dat er gewiekste mensen zijn die hier heel veel geld weten uit te halen...

Ik wens je nog een zalige nachtrust toe

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 25-02-09

azie Aziatisch lijkt wreed in te zijn. Ik herinner mij dat ik een tijdje terug af en toe naar de filmpjes van Happyslip ging kijken. Gewoon een Aziatische Amerikaanse, jong, mooi, vlot, grote ogen, die grappige filmpjes maakte. Die waren heel goed gemaakt, maar eigenlijk qua inhoud scoorden die zo goed niet. Maar toch werd ik er door aangetrokken en stonden die filmpjes lekker bovenaan op de ranking.

Gepost door: pieterbie | 26-02-09

goeie morgen Rudi het weer is wat minder dan gisteren
maar we gaan toch van deze dag genieten !!
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 26-02-09

Euhmm...nee ik ben géén hondentrimster...maar té vaak worden Engelse setters verknipt door ervaren trimmers... die maken er vaak een Amerikaans type van ( lang haar op de oren en geschoren rug!)en dat vind ik lelijk. En dat kost me dan bovendien een bak met geld...en ik ben Hollandse voor iets hè! hahahahh! Als de boel verknipt moet worden kan ik het net zo goed zelf doen...dat kost niks..nou jaaaaa...een heleboel moeite want meneer wil absoluut nooooit! hehe! Maar het lukt uiteindelijk wel om het weer heel redelijk te krijgen...en bovendien groeit het weer hard genoeg aan ook! hahahahaa!
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 26-02-09

Heel hartelijk bedankt voor je verjaardagswensen collega!

Ik wens je een fijne donderdag!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 26-02-09

RUDI GOEDE MORGEN
HET MOET
ALTIJD PLEZIERIG
BLIJVEN HE
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 26-02-09

rudi....goede morgen moest ik het zien, ik zou onmiddellijk ingrijpen ! Het mag geen verslaving worden en buitenhuis is er ook nog leven ! Fijne levende dag nog...fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 26-02-09

amai dat is hier druk,maar ik kan er ook nog wel bij zeker? bloggen doe ik zeker niet voor de cijfertjes,ik ben blij met een paar echt geinterseerden,die een welgemeende reactie nalaten,dan 500 die paseren en niks zeggen.
zo,met deze bedankt voor je reactie op mijn blogje,en tot nog eens........
grtjs..

Gepost door: guusje | 26-02-09

Eigenlijk niet veel te vinden hé op die blog...enkel schone ogen en een stel borsten. Op uw blog is véééél mééér te zien zulle

Gepost door: natalie | 26-02-09

en wel ik ga er niet op klikken om te gaan kijken anders stijgt het kijkersanntal weer!!!!!
nee het kan me weing schelen of er nu veel of weinig volk komt kijken het moet een plezier blijven en geen wedstrijd!
en dan nog even dit merciekes voor je steunende woorden hé!!!!!

Gepost door: callemie | 26-02-09

en wat dacht jij ik surf mee op dat succes en zet al die tags ook maar neer :-))

da's handig gedaan rudy

Gepost door: klaproos | 26-02-09

Hallo Rudi Allé straf he dat meisje ik heb alles bekeken en inderdaad veel bezoekers ,en het is wel een heel mooi meisje , tja t'is een hobby als een ander zeker :-)
fijne dag nog Ninne

Gepost door: Ninne | 26-02-09

Ooooh... het valt me net pas op Rudi, toen ik een update plaatste op mijn blog...die hond van mij die heeft net van die ogen als dat meisje hier...! Dat zal het succes van mijn blogje verklaren dan zijn zeker??? whahahahhahahahahaha!
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 26-02-09

een fijne donderdag Rudy,het weer is toch niet zo slecht vind ik dikke knuffel liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 26-02-09

al die dingen om speciale bezoekers te lokken dat hoeft voor mij niet hoor

Gepost door: merel | 26-02-09

Rudi Door ik het vandaag nogal druk heeft gehad ,komt ik jou wat laat nog een fijne avond wensen,en voor straks een goede nachtrust.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 26-02-09

*** Hey Rudi..
Heel fijne donderdagavond
Groetjes

Gepost door: Illness | 26-02-09

Ik had zelfs geen idee waarvoor die tags dienden LOL. Dus ik zette er geen.

Gepost door: els | 26-02-09

Rudi Een goede avond Rudi , ze mogen nu zeggen wat ze willen , ik vind het een zéér schoon meisje.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 26-02-09

De commentaren zijn gesloten.