17-02-09

Mannen bij de vleet

Michael Phelps - 001 (penis) (klein)
Op speciaal verzoek van Moeder Overste, hierin bijgetreden door nogal wat vrouwelijke collega bloggersDavid von Michelangelo, presenteer ik bij deze een werkje waarin 'de man' de hoofdrol speelt. In tegenstelling tot mijn aanpak bij de vrouwen, waar ik mij concentreerde op de haarkleur, verkies ik voor deze analyse het geheel van de manspersoon te bekijken. Met alles erop en eraan. Inderdaad, de jongeheer komt ook aan bod! Knipogen

En weet je wat? We zullen meteen onder de gordel beginnen en de man bij zijn roede vatten! Om in eerste instantie de kwakkel te ontkrachten dat er een verband bestaat tussen de lengte van 's mans duim of de grootte van diens voeten en de omvang van zijn lid. Dat zijn nonsens waar geen enkele wetenschappelijke basis voor bestaat.

Uit de resultaten van diverse enquêtes in tal van Europese landen blijkt het merendeel der dames het eens te zijn met de uitspraak 'Beter een kleine plezante, dan een grote ambetante.' De overgrote meerderheid (afhankelijk van de bron, 85 tot 95%) der vrouwen is, naar eigen zeggen tevreden over de grootte van de penis van hun partner

Algemeen wordt aangenomen, en onderzoek bevestigt dit, dat vrouwen eerder geïnteresseerd zijn in de persoonlijkheid en het uiterlijk van een man, dan in de grootte van zijn penis. Iets minder dan de helft van de mannen denkt echter dat dit een fabeltje is, en blijft zich fixeren op zijn liefdespenseel, dat naar zijn goesting toch wat omvangrijker had mogen zijn.

Links Mannen CompleetDat het voor de meeste meisjes en vrouwen veel belangrijker is welke jongen of man er aan die centimeters vast zit, dat durven zij niet te geloven. Anderzijds is het anatomisch gezien wel zo dat een vent met een smalle dikke, meer te bieden heeft dan iemand met een lange smalle. Maar uit massale rondvraag blijkt dat voor de dames vorm, kleur, formaat... van de piemel niet de prioriteit is. Wat telt is wat de eigenaar ervan met zijn gereedschap doet!Rechts Mannen Compleet

Als je klaar bent met het bestuderen van de David van Michelangelo en de bult in Michael Phelps zijn zwemkostuum, krijg ik misschien terug de aandacht? Om het even te hebben over de preferenties die vrouwen hebben ten overstaan van de rest van een mannenlijf.

Blonde voetbalster David Beckham, die sneller lijkt te wisselen van kapsel, dan van onderbroek (of string?) en tatoeages liet zetten om toch een beetje macho over te komen, en de ook al blonde James Bond vertolkende acteur Daniel Craig hebben een gladgeschoren borstkas. Trouwens één van de kenmerken van de metroseksueel, waarvan ook Brad Pitt er één is. En vele vrouwen houden daarvan.

Toch zou het borsthaar aan een comeback zijn begonnen. Alsmaar meer vrouwen zouden kiezen voor een behaarde torso, waarin ze hun hoofd kunnen 'nestelen'. Tom Selleck types zouden weer aan populariteit winnen en door hun lichaamsbeharing als sexy worden beschouwd.  Niemand minder dan Hugh Jackman, ster uit de film 'Australia' en door People, verkozen tot werelds meest sexy man, zou één van de trendsetters zijn.

Wat schaamstreekbeharing betreft, en daarmee duiken we terug onder de gordel, blijken vooral meisjes en jonge vrouwen de voorkeur te geven aan jongens en mannen die hun geslachtsdelen scheren. Zij vinden dat blijkbaar veel hygiënischer.

Volgens onderzoek zou de haardos van een man niet eens worden beschouwd als een deel van zijn aantrekkelijkheid. Het zou bijgevolg niet uitmaken of je als man blond, bruin, zwart, rood, grijs of welke andere kleur van hoofdhaar hebt, om je kansen bij het vrouwvolk te vergroten. En bewijst het verleden dat niet als we bijvoorbeeld denken aan Mick Hucknall (Simply Red)?

Volgens onze Westerse maatschappij is het normaal dat mannen over een korte snit beschikken. Sommige vrouwen vinden lang haar sexy, anderen weer niet, of enkel bij een bepaalde persoon. Bij Johnny Depp bijvoorbeeld. Er is geen lijn in te trekken.

Waar blijkbaar wel enigheid over bestaat is de kont van een man. De perfecte kont, zoals die er zou moeten uitzien, zie je op de hiernaast gepubliceerde foto. Er zijn echter maar weinig mannen die zo een achterwerk hebben.

De meeste vrouwen geven de voorkeur aan een man met een verzorgd lichaam en een tikkeltje erotische uitstraling. Aan een afgetrainde spierbundel hebben de meeste dames geen boodschap.

Rest enkel nog iets te vertellen over het preferente karaktereigenschappen van de mannenmens. Dat blijken een sterke persoonlijkheid te zijn, dynamisme en volharding. En als die man ook nog eens zijn emoties durft te tonen en succesvol is, dat zou die, naar verluidt, helemaal beantwoorden aan het ideaalbeeld dat de doorsnee vrouw blijkt hebben van de hedendaagse man.

>>> Sommige foto's worden groter (zo ook wat er op afgebeeld staat Knipogen), of laten iets extra zien, als je er met de muis op klikt!

Commentaren

Van mannen, niettegenstaande ik zelf er een ben, weet ik de ballen, maar dames eigenlijk ook niet.
Ik hou wel van een leuk snoetje, maar al bij al is het de tonale van de stem, de eerlijkheid en goedlachse spontaniteit die het halen bij mij.

Gepost door: roy | 17-02-09

Hey :o) Mijn favorietje staat erbij. Johny Depp. En idd, ik heb erop geklikt en je krijgt wat leuks te zien ;-) Ook eens intressant zo 's morgens...

Gepost door: Zon-nebloem | 17-02-09

Goede morgen Rudi hier ga je goede punten mee halen hoor, ben daar zeker van ;-)

Fijne dinsdag
Etje

Gepost door: Etje | 17-02-09

halloooooooooo het zijn wij terug na drukke dagen hiere pfff
maar alles kome were op zen pootjes:-)
wij wense je een hele fijne dag en tot hoors:) ahum mooie tweevoetersventen mareeeeeeeeee mams heefte al eentje :))))
pootje en likie :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 17-02-09

Hey Rudi, t uiterlijke is meegenomen, maar t is vooral het innerlijke van de mens dat telt.
Ik ben tevreden met mijn ventje. Hij mag er zijn :-)
Nog een fijne dinsdag, ondanks het slechte weer ...

Gepost door: Ri@ | 17-02-09

goeie morgen Rudi en toch ga ik me niet veranderen, ze moeten me maar nemen zoals ik ben
of hun dat nu aanstaat of niet :-)

tja dat weer hé, laat het maar snel zomer worden !!

fijnes dinsdag Rudi en hou het droog
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-02-09

Hahahahaha ... :-)))))) Grappig ...
én leergierig postje Rudy.
Heb het aardig 'bestudeerd ... ;-))) !

Tot later ... !

PS: jou meter was blijkbaar ook zo'n specialleke dan ...
((( knipoogje )))

See youuuuuuuuuuu ... !

Gepost door: klaverke | 17-02-09

Wel, wel, wel, Ik 'hang' bijna aan m'n scherm. Wat een postje, en eigenlijk (denk ik) dat je de nagel op de kop slaat ermee. Bedankt voor zoveel mannelijk schoon ! En vooral dan Brad Pitt en Johnny Depp, mmmm ...
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 17-02-09

Goede morgen, je krijgt leuke dingen te zien als je er op klikt...!
Zal veel bijval hebben die mooie foto's.
Nog een aangename dinsdag.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 17-02-09

Schhoon...heel schoon artikelke. Leuke fotokes hé.
Nog een prettige dag Rudi.

Gepost door: natalie | 17-02-09

Mjam mjam mjam!! Lekker postje hoor...ik moet alleen de tekst nog effe lezen zo...hahahahahaha nee hoor, dat heb ik meteen óók gedaan! Maar allemachtig...waar heb je dat lekkere kontje vandaan! Ik zoek er al tijden naar, naar zo'n foto! :-)))
Die foto van Phelps...tjonge, wist die jongen dat, dat dat zwempak zo doorscheen? hahaha! En de David heb ik ook al eens op m'n blog gehad...de oude Grieken dachten dat hoe groter het geslachtsdeel was hoe kleiner mans hersenvolume...vandaar dat die beelden van de goden allemaal met extra kleine piemeltjes bedacht werden...immers, de goden waren heel wijs hè! :-)))
Yep, mooi postje hoor...de persoonlijke voorkeur gaat uit naar Hugh Jackman en Tom Selleck...mjamm beetje borsthaar hou ik wel van hoor en ik val wel op donker haar eerlijk gezegd! Ik zag ook liever Pierce Brosnan (en Timothy Dalton) als James Bond! Hoewel de échte Bond voor mij nog steeds Sean Connery is!! ;-)
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-02-09

Er staan idd mannen bij waarmee je zo een avondje uit wil. Toch zegt het uiterlijk zo weinig over de mens hé. Het oog wil ook wat maar ik eet liever van een minder mooi gedekte tafel waar echt lekker eten op staat :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 17-02-09

Hallelujah! Jubelt en juicht medezusters, onze gebeden werden verhoord!
Rudi, ik dank je op mijn blote knietjes voor zoveel mannelijk moois (vooral de foto's aan de linkerkant worden nog mooier als je er op klikt).
Ik zal deze avond extra te biecht moeten gaan om vergiffenis te krijgen voor alle lekkere zondige gedachten die ik dankzij deze tekst en foto's heb, maar zoals het spreekwoord zegt : een kermis is een geseling waard.

Gepost door: Moeder Overste | 17-02-09

Allé, Moeder Overste content, de andere dames content, dus ook ik content!

Maar of mijnheer pastoor content zal zijn, daar twijfel ik aan!

;-)

Gepost door: Rudi | 17-02-09

mmmmmmmmmmmmmm lekkere mannen, das zeker, de vraag is alleen maar als ze in het echt ook zo mooi zijn als op foto... want inderdaad, het is het totaal pakket dat telt, wat ben je met een mooi kontje als er een etterbak bij hoort?
maar tof dat je voor ons, dames, zorgt!
liefs

Gepost door: zaza | 17-02-09

hahahaah nu heb je ons extra in de wattekes gelegd
voel me al een beetje beter si daardoor
ach was hetmaar waar he
en tja er staan een paar mooie exemplaren maar niet alleen de schoonheid telt hé de uitstraling ook!!!
fijne avond rudi

Gepost door: callemie | 17-02-09

Euhhh...ben ik dan geen echte vrouw, begin serieus te twijfelen...want al die "binken" zeggen me totaal niets..ja, veel spieren en veel body enzo, tja.
Geef mij maar een gezellige, warme, lieve, humoristische teddyman. Beetje genre Paul de Leeuw (ja, kweetut dat hij homo is!! :-) , Wim van Opbrouck,...

Tja, smaken verschillen (laten we het daarbij houden, niet?) :-D

Gepost door: Nathalie | 17-02-09

Dames dames toch!! Het is om naar te kijkennnnn...je hoeft er niet mee te trouwen meteen hoor! En ik kijk gráág naar een mooi gedekte tafel hoor! hahahahahahhaa! Het totaal-pakket heb ik hier al thuis zitten...inclusief de lieve zoenen maar ook de scheten in bed...daar hoeven geen plaatjes bij! :-)))
Het is maar om van te genieten hè...maar inderdaad...er zijn vrouwen ( geloof het of niet) die meer op 'pak-aan' vallen ( zoals jullie dat zo mooi noemen!)! Nu vind ik Wim van Opbrouck ook een toffe kerel...maar ik kíjk toch liever naar Hugh Jackman in zijn zwembroek dan naar Wim in zijn speedo hoor!! :-))) Smaken verschillen gelukkig! ( en ik denk dat sommige meneren pastoor hier ook heel erg content over zouden zijn hoor! hahahahha!)
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 17-02-09

Staat Johnny Depp er toch op zeker. Snel even klikken hi hi. De rest van de mannen boeien me niet echt. Te 'gemaakt' zullen we maar zeggen . Maar je trekt wel vrouwelijke bloggers aan met dit artikel hé.

Gepost door: stefanie | 17-02-09

ik kom je een fijne dinsdagavond wensen Rudy

Gepost door: dolfijntje1 | 17-02-09

bedankt Voor je bezoekje op mijn blog,groetjes Marleen

Gepost door: Marleen | 17-02-09

Hoi Rudi,

bedankt voor je lieve wensen op mijn blog
nog een fijne avond
groetjes Sabine

Gepost door: sabine | 17-02-09

OMG Er zal geen kot mee te houden zijn.
Je verwent dat mens veel te veel, Rudi.

Gepost door: pieterbie | 17-02-09

Awel, Dat is nu "my cup of tea" postje! hihihi..
Wat kan ik hier nu nog zeggen? Niet te veel zeker.. haha.. ik zal mijn commentaar maar voor mij houden hé.. anders gaat men weer denken.. haha..
Enfin,lekker postje Rudi.
Lieve groetjes.

Gepost door: De buurvrouw | 17-02-09

wow engeltje kan kiezen hier uit verschillende binken ik begin er spontaan van te zingen...Goeie morgen, morgen, goeie dag
Goeie morgen, goeie morgen
Blij dat ik je weer vanmorgen zag
Goeie morgen, goeie morgen
Goeie dag iedereen
Dank U wel dat ik er weer bij mag lopen
Zingen, dansen

Goeie morgen, morgen, ik ben blij
Goeie morgen, goeie morgen
Want ik mag er immers weer al bij
Goeie morgen, goeie morgen
Goeie dag, zonneschijn
Dank U morgen dat ik mag zijn

De wereld is een schouwtoneel dat wij bespelen
Voor iedereen zijn luchtkasteel om van te delen
En krijgen we niet al te veel, 't kan ons niet schelen
We vinden ook het minste deel sensationeel

Goeie morgen, morgen goeie dag
Goeie morgen, goeie morgen
Blij dat ik je weer beleven mag
Goeie morgen goeie morgen
Goeie dag allemaal
Dank U morgen voor het onthaal

De wereld is een schouwtoneel dat wij bespelen
Voor iedereen zijn luchtkasteel om van te delen
En krijgen we niet al te veel, 't kan ons niet schelen
We vinden ook het minste deel sensationeel

De wereld is een schouwtoneel dat wij bespelen
Voor iedereen zijn luchtkasteel om van te delen
En krijgen we niet al te veel, 't kan ons niet schelen
We vinden ook het minste deel sensationeel

Gepost door: mieke | 18-02-09

Goede morgen Rudi je bent precies in je opzet geslaagd he man, al die goede punten ;-) maar je hebt ze verdiend hoor.

Fijne woensdag
Etje

Gepost door: Etje | 18-02-09

allez bedankt voor al dit moois, een vrouw wil toch ook eens kijken naar mooie mannen, ook al is dit niet belangrijk zoals je schrijft.
heb toch genoten :) groetjes

Gepost door: Emily | 18-02-09

Heykes Je ziet hé...eigenlijk vragen wij niet veel hé...wij zijn snel tevreden :-)

Leuke foto's alleszins!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 18-02-09

Knap... Er zijn er wel een paar bij die mij eens met een bezoekje mogen komen vereren ! Nog een fijne woensdag gewenst, 't zonnetje is al van de partij. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 18-02-09

amai mijne frak.. wat is da hier allemaal ??

Gepost door: Annick | 18-02-09

goeie middag Rudi je bent naar de markt geweest zag ik :-)
heb je zien bollen inde verte, helaas zag ik je daarna niet meer
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-02-09

Mmmm... Veel mannelijk schoon!
Vooral de Brad (ik zag gisteren nog een fantastisch mooie film van hem) ziet er geweldig uit!

Fijne woensdag Rudi!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 18-02-09

rudi...goede middag ik kan me daar moeilijk over uitspreken....dat is de rayon van de dames hé ! Toffe presenatie toch....fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 18-02-09

RUDI GOEDE MIDDAG
KEUZE GENOEG
ZO TE ZEGGEN
EN HET KARAKTER
SPEELT TOCH OOK
EEN GROTE ROL !!
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 18-02-09

Hallo Hehe met veel plezier komen lezen :o)
Nog een hele mooie woensdag
Groetjes

Gepost door: Perzik | 18-02-09

ben eindelijk terug,zal niet zeggen dat het dagelijks zal zijn ,maar toch regelmatig,sorry daarvoor!
ondertussen veel bijgelezen hier...
Groetjes,en ik geef u een linkje!

Gepost door: lovely | 18-02-09

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ik ben hoegenaamd niet geintresseerd in de mannelijke geslachtsdelen rudi :-)

Gepost door: klaproos | 18-02-09

Een paar die er best mogen zijn staan er bij!
Je kan het allemaal fijn uitleggen Rudi.
Groetjes en nog een fijne avond.

Gepost door: emmy | 18-02-09

Een mooie goedgeschapen man is natuurlijk nooit weg, het oog wil ook wel eens wat!
Maar in een relatie doet dat er wat mij betreft niet echt toe.
groetjes,
Elmar

Gepost door: Elmar | 18-02-09

Hihi 't moet maar een beetje naar erotiek ruiken en er wordt gretig gereageerd, hé!
Ik hou van een grote man met borsthaar en haar op zijn armen, een man met een dikke penis en veel spieren, een sterke man met krullend haar ... overal! :-)

Gepost door: Leen | 18-02-09

Goooh... hoe kom ik hier nu weer verzeild! Ik moest hier helemaal niet zijn! Maar ja...nu ik hier dan toch ben....mjam mjam mjam! ;-)))

Gepost door: mizzD | 18-02-09

Rudi Een goede nacht Rudi , wel dit is eens iets anders om te bekijken , ik heb 4 of 5 keer een +18 blog gehad , ik heb naakte vrouwen genoeg gezien , dit is iets uitzonderlijk.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 19-02-09

*** Ja Rudi..Tzal altijd een discussie blijven denk wie en wat en hoe,hahahaha...

Groetjes

Gepost door: Illness | 19-02-09

gunstig mietwagen mallorca und gunstige mietwagen mallorca

Flughafen Mallorca

Gepost door: Mietwagen Mallorca | 29-07-10

Ciao i,m starter in this questbook and i will to experiment the newinfo postated in this posts .I can see your web fromgoogle blog and i have tryed to register some minutes a go but this secret code was hard ro read but i manage it : This was my introduction in this questbook
byby
And this is my Creation :) you can send to my mailhttp://www.austrodach.ro/acoperisuri-si-fatade/tigla-tondach-ceramica-metalice.html
tigle metalice

Gepost door: IonetinE | 15-04-11

De commentaren zijn gesloten.