08-01-09

Nog even geduld…

Morgen weten we dus wie er werd genomineerd, in de categorie waar haar of zijn blog werd ingedeeld, bij de skynet blogs awards '08. Eerlijk gezegd heb ik daar Zandloper - 000zelf, voor mijn weblog, helemaal geen verwachtingen bij. Ondanks dat beetje reclame dat ik maakte op mijn blog en de ludieke digitale Nieuwjaarskaartjes waarop ik onderaan, in kleine letters, naar deze wedstrijd verwees, denk ik niet dat er massaal Nervous couple - 000op mijn blog werd gestemd. Ik ben dan ook nog maar pas 5 maand bezig, terwijl er hier weblogs zijn die al meer dan 5 jaar bestaan!

Komt daar nog bij dat je eerst moest registreren, vooraleer je tot stemmen kon overgaan. En ik vermoed dat er niet veel van mijn relaties, die hoe dan ook al moeite moeten doen om, in hun drukke activiteitenagenda, een gaatje te vinden om mijn schrijfsels te komen lezen, dan ook nog eens die formaliteiten voor dat stemmen zullen hebben verricht. Voor het gros van mijn lezers zal dat wel net iets te veel gevraagd geweest zijn, vrees ik. Maar dat deert me helemaal niet. En zij die wel stemden, ben ik zeer dankbaar, ook als mijn blog niet door Skynet wordt genomineerd.

Trouwens, ik heb al een prijs gewonnen, en niet enkel ik, maar ALLE BLOGGERS hebben gisteren van onze 'collega' Prulleke een award  in ontvangst mogen nemen! Want, zo luidt de motivatie, alleen al het opstarten en onderhouden van zo een 'ding' is op zich al een beloning waard! En inderdaad, niet elkeen is even onderlegd, creatief en inventief in het schrijven van boeiende artikels en het posten van mooie afbeeldingen. Maar als er lezers zijn voor een blog, dan betekent zulks dat er interesse voor is, en dan is de blog zelf, maar vooral de bedenker ervan en de auteur van de berichten, inderdaad een winnaar!

Commentaren

dag Rolling Rudi eigenlijk is dat waar, door onze dagelijkse bijdragen , de één al origineler dan de andere zijn we allen winnaars.
Wat mij er toch niet van weerhouden heeft , je gisteren nog een extra boost te hebben gegeven.
Ik geef je ook zonnekes en liefs
en tuurlijk wordt hier graag gelezen. dag!

Gepost door: Sunny-Kay | 08-01-09

Rudi Ik geef ook niet veel aandacht aan die awards hoor, ik blog omdat ik dat graag doe enals een soort hobby .Maar zo een grote schrijver dat ik hel verhalen kan schrijven ben ik helemaal niet, al heb ik wel veel bewondering voor degene die dat wel kunnen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 08-01-09

ocharme dus geen koning ten huize rudi hihi
en ja hoor als je het goed bekijkt is iedereen winnaar en who cares????
liefs

Gepost door: callemie | 08-01-09

ook al win je niet je schrijven is schitterend hoor ook al ben je maar 5 maand bezich

Gepost door: frank | 08-01-09

Hallo ! Dat moet lukken... ik heb van Prulleke net dezelfde award in ontvangst mogen nemen... broederlijkheid en gelijkheid... wat een mooie wereld zou het kunnen zijn...
NB. Nee, in Oostende nog geen eneeuw, vandaag rond de 0 à 1 graden, mist en weinig wind maar volgende nacht wordt het hier berekoud.

Nog 'n warme avond !

Gepost door: Jeroen | 08-01-09

Goedeavond Rudi Vindt dat heel mooi wat Prulleke op haar blog gezet heeft.
Ik ben ook geen zo grote schrijfster,maar heb wel veel vrienden leren kennen met te bloggen.
Nog een fijne avond verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 08-01-09

Rudi, Dat vind ik nu ook.Iedereen die blogt is winnaar voor zichzelf .Krijg je leuke reacties dan streelt dat je ijdelheid.Dat geef ik toe. Maar dat is de hoofdreden voor bloggen niet voor mij. Ik heb al een hekel aan mailtjes om te vragen of ze reclame mogen zetten op je blog of om te vragen of je een artikeltje wilt schrijven . Neen de deur blijft toe. Ik amuseer me met bloggen ,that's all. En daarom is de award van Prulleke een héél mooie.
Ik ben wel benieuwd wie er volgens skynet winnaar wordt want ik geloof niet zo erg in dat stemmen.

Gepost door: magda | 08-01-09

ik ben eens benieuwd

Gepost door: mieke | 08-01-09

Mooi hé, van Prulleke :-)
Mij gaat t nie om het winnen hoor. Voor mij is bloggen amusement en dat de beste moge winnen hé!

Gepost door: Ri@ | 08-01-09

Eigenlijk hoeven die awards toch helemaal niet! Je merkt zo wel dat je blogje graag gelezen wordt of niet, niet waar?
Liefs,

Gepost door: Bientje | 08-01-09

Goede morgen och zal er niet van wakker liggen van die awards. Ik vind het gewoon plezant zo'n blog en daar doe ik het voor.

Fijne vrijdag
Etje

Gepost door: Etje | 09-01-09

Mooi gedaan van Prulleke!! Want zo is het toch ook? Iedereen doet toch zijn best er iets van te maken...ik hou niet zo van dat competatieve gedoe hoor! Maar voor jou heb ik elke dag gestemd hahahahaaa!
( en de stemming is gestopt...maar ik kon toch nog stemmen vandaag...vreemd!)
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 09-01-09

Inderdaad heel raar, MizzD En of die stemmen dan meetellen, dat zal geen mens allicht ooit te weten komen.

Ik ben daarnet eens gaan kijken, en kreeg ook de melding:
"Je hebt nog 5 stem(men) voor vandaag."
Maar ik heb niet meer gestemd.

Gepost door: Rudi | 09-01-09

proficiat rudy met je award het zal zeker een welverdiende zijn

groetjes en een fijn weekend
klaproos

Gepost door: klaproos | 09-01-09

Ik heb lang een blog gehad en weet dat het heel moeilijk is om voor iedereen goed te doen, zeker als je een uitgesproken mening hebt. Je moet alles beetje kunnen verbloemen om niemand te kwetsen, wat niet altijd makkelijk is, praat je teveel over uw eigen leven dan is het ook niet goed. Zoals gezegd tis moeilijk om voor iedereen goed te doen. Daarom proficiat, het is niet altijd hetgene wat ik interessant vind wat je schrijft, maar kan me wel inbeelden dat dit een blog is waar velen naar opkijken daarom alleen al, mag je van me winnen. En win je niet je blog is daarom niet minder.

Gepost door: Maggy | 09-01-09

ik dacht ook dat je niet meer stemmen kon, maar vandaag zag ik dat het toch nog kon...Weer een snuggere skynetter in de bocht !!! hahaha...Dat stemmen..als dat net zo gaat als met de top 15 dan klopt er geen zak van....Blogjes die nul reacties krijgen en weken niks posten die staan bovenaan. Snap jij het nog??
Nu blog ik niet om de vermeldingen maar als je er veel tijd en moeite in steekt is het toch leuk als je een vermelding zou krijgen.... Heel veel succes en hopelijk ben jij er ook bij. Ik weet eigenlijk niet hoeveel genomineerden er zullen zijn....

Gepost door: Anita | 09-01-09

Rudi Ondanks het barkoude weer komt ik je nog een gezellig en leuk weekend wensen, al is het binnen bij de kachel.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 09-01-09

Zolang het maar plezant blijft hé, Rudi.

Gepost door: kaatje | 09-01-09

Rudi, Op mijn stem mag je rekenen!
Deze blog is aangenaam om te lezen.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 09-01-09

Ik had er niets van verwacht maar onverwachts kreeg ik vandaag toch een mailtje dat ik geselecteerd ben bij de eerste 5. Ik zou liegen als ik moest zeggen dat ik er niet blij mee ben. Maar echt veel belang hecht ik er niet aan, we bloggen allemaal op onze eigen manier en elk blogje is uniek. Daarom mag van mij gerust iedereen zo'n award krijgen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 09-01-09

rudi...goede avond héél simpel...al diegenen die regelmatig met hun blog bezig zijn, behoren tot de winnaars ! Er zijn geen verliezers ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 09-01-09

GOEIE AVOND RUDI JA WAS HET MAAR WAAR, DIE AWARDS...IK HEB ER NIE NAAR UITGEKEKEN HOOR. MAAR IK ZOU JE TOCH ZO ENE GEVEN HOOR. JE BENT IMMERS GOE BEZIG MET JE BLOG EN DAT IS HET VOORNAAMSTE ZEKER???T'IS OMDAT JE HET GRAAG DOET HE!!!!IK BEN OOK NOG MAAR BEGONNEN IN JUNI 2008, EN K'ZOU HET VOOR GEEN GELD MEER KUNNEN MISSEN, JE RAAKT ERAAN VERSLAAFD, EN T'IS NE HOBBY GELIJK NE ANDER HE. NOG EEN FIJNE VRIJDAG AVOND.........LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 09-01-09

:-) je weet nooit hé Rudi
al vind ik iedereen al een winnaar met zijn blog, ieder doet het op zijn manier en maak er het beste van !
ik heb al bericht gekregen dat mijn blog erbij is
fijne avond nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-01-09

op bezoek ik ben van mening dat julle allemaal winnaars zijn, ik kom op veel skynetsblogs en ze zijn allemaal even mooi en goed......zo ook deze..groetjes bo

Gepost door: boomer | 09-01-09

Hallo Rudy, voor mij mag dat er zijn die awards.
Alhoewel dat ik niet genomineerd ben voor de laatste vijf, geeft het mij toch een boost om verder te doen op mijn eigen manier.
Nog een fijne avond en een spetterend weekend gewenst!
Groetjes.
Mireille.

Gepost door: mireille | 09-01-09

Hey Rudi Da's mooi om te lezen van Prulleke. T'is in feite wel zo hé. Die award interesseren me niet. Maar ik voel me ook niet afgunstig naar bloggers die dan een award krijgen. Misschien hoor je er wel bij. Het belangrijkste zijn de reacties hé en het feit dat je gelezen word. Groetjes

Gepost door: ambereyes | 09-01-09

Hé Rudi! Ik zie dat je genomineerd bent!
Van harte proficiat joh!
Je verdient het écht!

Ik wens je een fijn weekend!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 09-01-09

De commentaren zijn gesloten.