29-12-08

En de winnaar is…

Neen, zo ver zijn we nog niet. De wedstrijd is nog maar net begonnen! Voor wie slechts af en toe mijn blog bezoekt: er wordt dus gezocht naar 'de beste Skynet Blog'. Nog niet iedereen heeft blijkbaar door dat al die tralala daaromtrent eigenlijk niet nodig is. Het is toch wel duidelijk dat MIJN blog de BESTE is!

Hahaha, dat klinkt lekker (?) dikkenekkerig, hè?! Maar het is nu eenmaal zo dat je in een wedstrijd als deze, eigenlijk in geen enkele wedstrijd, ver komt met (valse) bescheidenheid! En wees eerlijk: wie haar of zijn eigen blog niet goed vindt, houdt er best mee op, nietwaar?!

Blog Awards 2008

Praktisch nu:

Je klikt op de badge 'blogs awards '08 STEMMEN' in de rechterkolom van deze pagina.

Druk vervolgens op 'STEM NU!'

En in het volgende scherm op 'Mijn favoriete blogs nomineren!'

Heb je nog geen Skynet Pass, druk dan op 'register je gratis' om er één aan te maken. Dat neemt nauwelijks tijd in beslag;

Heb je er reeds één, druk dan op 'Log-in'.

Eens ingelogd, tik je 'rolstoeler' in op de opengelaten plaats van het adres dat je wenst te nomineren.

Vervolgens druk je op 'Bevestigen' en daarna op 'Nomineren'... en de klus is geklaard!

Even terzijde: schrik je géén bult, want dat staat niet. Zeker niet met de feestdagen! Mijn blog is immers, door hen die het hier voor het zeggen hebben, ingedeeld in de categorie 'Lifestyle'. Wie weet wordt 'Life in a wheelchair' wel een hype, een rage in 2009!

Je overige 4 stemmen kan je aan andere goede blogs geven.  Er zijn overigens diverse collega-bloggers die ik net zo zeer als mezelf, sommige zelfs meer dan mezelf, de zege gun. Laat ons bovendien ook niet vergeten dat die 'Awards' maar een bijkomend spelletje is!

Hoe luidt het gezegde ook al weer? Winnen is belangrijker dan verliezen! Oh neen, het is: DEELNEMEN is belangrijker dan winnen! Maar er moet er uiteraard eentje de hoofdprijs wegkapen, en daarvoor stel ik me dus kandidaat! Hartelijk dank voor jullie stemmen!!! Merci!!!

En... niet vergeten: tot 7 januari kan je elke dag opnieuw komen stemmen... Doen!

 

Commentaren

Neeneenee! Ze moeten 'Kaatjes' intikken in de opengelaten plaats. Lol
Ik ben trouwens OOK ingedeeld in de categorie 'Lifestyle'! Zouden ze alle mindervaliden en chronisch zieken daar in ondergebracht hebben?

Gepost door: kaatje | 29-12-08

Haha, dat de beste moge winnen, hé :-)
Als jij dat bent, is t je van harte gegund!
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 29-12-08

Hahaahaaa! Ja ja...wij zijn concurrenten hè in die Lifestyle-categorie! Maar van mij heb je niks te vrezen hoor...ik hecht maar zo weinig belang aan dit soort spelletjes...ik maak niet eens reclame voor mijn blog! Ik besteed mijn tijd liever gewoon aan...bloggen dus! :-)))
Succes Rudi...van mij mag je winnen hoor...maar dat mogen er nog wel meer ook! hahahahhaaa!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 29-12-08

ok maaar jij dan bij mij ook hé hihihihihihihi
merciekes voor je felicitaties
slaapwel

Gepost door: callemie | 30-12-08

Goeie morgen Rudi Met nomineren heb ik geen problemen...en ik weet dat ik was gestopt met bloggen, maar ik vind mijn blog ook zo geweldig (grapje hoor) dat ik het toch niet kon laten om toch nog verder te doen! Maar dan wel op een lager pitje!
Fijne dinsdag nog!

Gepost door: Veerle | 30-12-08

Goede morgen awel omdat je uitleg zo duidelijk is heb ik ook eens gestemd dus die stem heb je alvast ;-)

Fijne dinsdag
Etje

Gepost door: Etje | 30-12-08

Meen je dat nou? Was je eerste stem voor mij? Wat lief! Ik heb de score meteen eventjes rechtgezet en heb ook eens gestemd...voor jou dus! Nogmaals succes hoor Rudi! May the best blog win hè! :-))) ( maar meer waarschijnlijk wint de blogger met de meeste vriendjes! :P)
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 30-12-08

heb met plezier gestemd hoor

Gepost door: frank | 30-12-08

Onze stem krijg je alvast ! En moest jij stemmen over hebben kunnen we er zelf altijd ééntje bij fauna en flore gebruiken :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-12-08

Ja hoor! Ik stem op elkeen die ik ken, zelfs al zijn het 'concurrenten' uit 'mijn' eigen categorie. Als het dan toch niet ik ben die wint, maar één van hen, dan deel ik toch in de vreugde, in de wetenschap dat ik heb 'meegewerkt' aan hun succes!

Ja, inderdaad, ik weet het. Ik ben de goedheid zelve! :-) Een handicap die misschien wel erger is om mee te leven, dan die verlamming. Maar toch slaag ik daar wonderwel in! :-)

Gepost door: Rudi | 30-12-08

hoi rolling-rudi ik sta niet zo erg achter dit gegeven,
dat zei ik al op alles over de skynetblogs.
maar ik maak twee uitzonderingen sie,
jij en mizz!
maar ik wens iedereen succes!
zonnekes en liefs

Gepost door: Sunny-Kay | 30-12-08

Dag Rudi,
Toen ik je verhaal over de markt las, werd ik er zelf woedend om. Gelukkig heb je voet bij stuk gehouden bij die marktkramer --> groot gelijk. Gelukkig ook omdat die gauwdieven hun slag niet konden thuishalen. Ik heb er ook niet het minste compassie mee. Ik wens jou en je familie alvast een fijn eindejaar toe en een rijk gevuld 2009 en dan bedoel ik uiteraard niet de centen. Maar dat zal je wel door hebben. En blijf bloggen, want je bent één van de goeikes. Groetjes

Gepost door: stefanie | 30-12-08

Dag Rudi Ik heb net met plezier op je blog gestemd. Ik duim met je mee ;-)
Bij gebrek aan tijd kom ik je alvast een fijn eindejaar wensen. Lieve groeten,

Gepost door: Passioneel | 30-12-08

Succes Ja we doen ook eens mee, you never now.
Tevens ook succes gewenst zulle en de groetjes uit Nieuwpoort
Luc de pompier

Gepost door: luc | 30-12-08

Hallo Rudi bedankt voor je bezoekje op mijn blog,ja ze noemen mij snelle Anita. Om eerljik te zijn had ik je blog nog nooit gevonden.Ik las nu ook je vorig verhaal van de markt te Anderlecht dat moet lukken ik ben daar onlangs ook geweest met mijn man en mijn vader en ik moet zeggen ik voelde er me niet zo goed ,raar volkje op die markt,er was met ons een vrouw mee die zeer lang in Brussel woonde en ons Brussel eens wou laten zien zowel de goede plaatsen en ook de mindere mooie vandaar dat ik op die markt was.Maar das toch erg dat ze iemand willen bestelen die in een rolstoel zit.Ik plaats je zeker bij mijn favorieten dan kom ik zeker regelmatig eens kijken.Geniet morgen ook van oudejaar en dat 2009 een mooi jaar voor mag zijn Rudi.

Gepost door: Anita | 30-12-08

Rudi , hahahah heb jij dat grappig verwoord zeg! Ik gun je de overwinning van ganser harte. En omdat je het zo grappig heb verteld zal ik stemmen voor je.
Voor de rest doe ik er niet aan mee. Er zijn zoveel blogs die de moeite waard zijn dat ik met vijf stemmen niet toekom. Dus stem ik voor niemand. Maar ...voor jou maak ik dus een uitzondering.
Veel succes en van mij mag iedereen winnen en wil ik best de laatste zijn van de hele blogfamilie..

Morgen wens ik je een fijne oudejaarsavond en een overstap naar een zinvol 2009 !

Gepost door: magda | 30-12-08

Hoi Rudy, ik hoop dat je erbij bent, mijn stem heb je alvast ! ben er weer helemaal door, en kom je nog een goed jaaruiteinde toewensen ! liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 30-12-08

GOEIE AVOND RUDI BEDANKT VOOR JE BEZOEKJE OP M'N BLOG. HET IS ALTIJD AANGENAAM OM EEN NIEUWE BLOGGER TE LEREN KENNEN. JA JAMMER DAT HET EINDE VAN HET JAAR IN ZICHT IS, MAAR IK WIL JE WEL BETER LEREN KENNEN HOOR, DUS RUDI, JE MAG MIJ TERUG VERWACHTEN. IK WENS JE EEN HEEL GELUKKIG(in de toestand da je bent) en gezond(!!!) 2009 toe; tot vrijdag;

lieve grtjs; van anny

Gepost door: anny | 30-12-08

hallokes :-)

bedankt voor je bezoekje zenne :)
je hebt ook wel een toffe blog...
en ja...limburgers zijn nu eenmaal gezellige mensen lol, maar SCHERPENHEUVEL ligt net wat verderop ahum naar de kempen toe :))))

fijne eindejaarsfeesten zenne! :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 31-12-08

Goede morgen kom je vandaag alvast het beste wensen voor 2009 want morgen zit er een blogronde voor mij niet in.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 31-12-08

De commentaren zijn gesloten.