06-12-08

Sinterklaas

Sinterklaas - 001 (animatie)

En? Is hij langs geweest? Hopelijk wel, want wie weet hoe lang de brave man dat pakjes (laten) bezorgen, nog gaat uithouden? We mogen immers niet vergeten dat Sinterklaas inmiddels reeds de respectabele leeftijd van 1.738 jaar heeft bereikt.

En ook zijn pieten die, om niet uit de toon te vallen naast Sint-Nicolaas, steeds gekleed gaan zoals pages uit de 16de eeuw, dus in mooie, veelkleurige kledij, worden er met de jaren niet jonger op. Laat je (klein)kinderen en/of jezelf dus ten volle genieten van de dit jaar gekregen cadeautjes en snoepgoed. En begin maar al te sparen, want volgend jaar moet je misschien zelf voor de pakjes en het lekkers zorgen!

Commentaren

Lieve sint, ik vraag niet veel, alleen minder pijn en wat meer slaap.... En als er nog wat meer vanaf kan een dosis liefde zou fijn zijn.

Gepost door: Maggy | 06-12-08

De Goede Man heeft dochterlief overladen met kado's. Gelukkig waren er dingen bij die mama zelf ook wel graag speelt :-)
Bedankt voor je bezoekje aan m'n fotoblog !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 06-12-08

Fijn dat je weer eens langs kwam! Je hebt hier ook een fijne blog.
Groetjes en nog een fijne avond.

Gepost door: emmy | 06-12-08

dag Rudy ja hoor hij is geweest. vorig jaar was ik zelf een sinterklaageschenkje voor iemand, en nu 1 jaar later lig ik nog altijd in zijn schoentje. Weet dat ik hier vaak in stilte lees, dat ik u een uitzonderlijk sterk en gedreven vind ondanks ... u ook bedankt voor de lieve wensen.
Zonneke groet en tot ziens

Gepost door: Sunny-Kay | 06-12-08

Kwam de sint bij jou???

Gepost door: liekos | 07-12-08

engeltje heeft zelf voor de sint gespeeld...en wat lekkers en een kleinigheidje bracht deze goede man...??? eeeuh mee...!!!
voor haar gezinneke met kinderen van 21 en 45 jaar ..moet kunnen zeg!!
trouwens een leuke blog hier met veel leesvoer

Gepost door: MIEKE | 07-12-08

Beste Rudi hartelijk dank voor je reactie op mijn blog!
jij leeft constant in een rolstoel, ik heb er ook een tijd ervaring mee gehad maar gelukkig geraakte ik er telkens opnieuw uit, niet zoals jij. Die chirurg, slaapt die nog 's nachts?
Ik heb me erg opgetrokken aan jouw blog, mijn strijd is van heel andere aard zoals je weet. Hoe mensen omgaan met iemand in een rolstoel is idd vreemd, er wordt gewoon over je hoofd gepraat ...
net of je bent er niet bij. Daarom voel je je waarschijnlijk beter bij lotgenoten, net zoals ik. Anderen begrijpen je niet zo.
En wat die stoepen betreft! ... dat is een schande! dat hellen! is verschrikkelijk, en als iemand je voortduwd ben je gewoon bang dat je in de goot op je kant belandt! ken dat gevoel, en de reklameborden, terrasjes ... en POEP! die aan je wielen kleeft als je niet oppast. Je beschrijft het allemaal heel levendig en vanuit ervaring! als je daar ooit een actie voor opstart ben ik de eerste om te tekenen hoor!
Mag ik een link van jouw blog op het mijne plaatsen?

dank je voor je bezoek Rudi en hou je!

veel liefs

Gepost door: Claudine | 07-12-08

Liekos De Sint kwam hier langs, maar er was niks bij voor mij :-(

Mogelijks omdat ik niks gevraagd heb?

Maar mijn zoons hebben gedeeld!

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi | 07-12-08

Dag Claudine Hartelijk dank voor je uitgebreide reactie!

Uiteraard mag je naar me linken op je blog! :-)
Mag ik die bvan jou dan bij de mijne plaatsen?

Als ik actie voer, laat ik het je zeker weten! :-)

Nog een fijne 'zonnige' zondag!

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi | 07-12-08

Hoi, Rudy.
Mijn dochter is ondertussen 17 jaar, maar ik geniet nog élk jaar van de Sinterklaaskoorts!
Heb het intervieuw met jou in de Maczima met veel interesse gelezen, dacht meteen bij het zien van je foto: hé, die heb ik nog al gezien!

Gepost door: Kaatje | 07-12-08

De commentaren zijn gesloten.