26-10-08

Hartrijders

Deze namiddag ga je me niet op het Internet vinden, want dan ben ik een kilometer of twintig (20) van huis, in de, ook in Oost-Vlaanderen gelegen, gemeente Hamme. In sporthal De Wuiten om precies te zijn. De aankomstplaats van de 17de editie van de 'Herfstrit', een organisatie van de 'V.Z.W. Hartrijders', een groep motorrijders met het hart op de juiste plaats.

Herfstrit 2008

Herfstrit 2008

De vertrekplaats van deze rit is het dorpsplein van Moerzeke, waar de motorrijders zich 's ochtends kunnen inschrijven voor deelname aan een ongeveer 180 km lange uitgestippelde rit 'via het Pajottenland naar de Zwalmstreek'.

Voor een kleine bijdrage krijgen de deelnemers, naast een dag motorplezier, ook nog een sticker, een drankbonnetje en, op het einde van de rit, een lunchpakket met 2 boterkoeken, een stuk Jacques chocolade, geschonken door Barry Callebaut N.V. uit Wieze, en een tas waarmee onbeperkt koffie kan worden gehaald. Bovendien nemen ze gratis deel aan een tombola met mooie prijzen. En daarbovenop doen de motorrijders, door hun deelname aan deze 'Herfstrit', tevens hun duit in het zakje voor het goede doel. De integrale opbrengst van deze Herfstrit wordt immers, zoals steeds, geschonken aan de 'Vlaamse Vereniging Autisme'.

Hartrijders (logo)

klik op de afbeelding voor info

In een ander leven was ik wellicht één van de motards geweest. Nu prijs ik me gelukkig dat ik me met mijn VIP-kaart onder de menigte mag begeven en tevens welkom ben in de VIP-ruimte, die voorbehouden is voor sponsors, notabelen, 'peter' van de club Marijn De Valck, en mij dus! Kwestie van die mensen te helpen de drank- en hapjesvoorraad op te krijgen. Knipogen

Zo je een motorrijder bent, dit berichtje tijdig leest en je ten langen leste nog naar Moerzeke rept, deelneemt aan de herfstrit, en in de vroege of late namiddag, op het eindpunt je rantsoen ophaalt en in de sporthal verorbert, kijk dan eens in 't rond of je mij niet ziet. Je kan me herkennen aan de Herfstrit T-shirt die ik draag, mijn Herfstrit badge & uiteraard mijn... opgespelde VIP-kaart! Prettige zondag, iedereen!

Commentaren

Zo... dat klinkt zowel gezellig als héél goed! :-) Mijn vriend heeft zijn motor besteld, maar die zal pas in januari geleverd gaan worden. Wellicht is dit treffen iets voor volgend jaar voor hem dan. :-)))
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 26-10-08

Had al van die organisatie gehoord, maar ikzelf kan niet op een motor, ben daar te zwak voor en heb te slechte rug, zou wel eens ritje naar ziekenhuis kunnen worden anders ;-) enfin voor velen zullen ze wel een plezier zijn. Ikzelf ben niet zo motor gericht, heb 3tal jaar een ongeluk gehad, vloog er ene motor op mijn auto met volle snelheid uit de bocht met de dood als gevolg en sindsdien, zie ik die liever niet! Het bewijs staat zwart op wit dat hij in fout was maar trok nog steeds niet mijn geld, want had veel schade aan mijn auto en kon 3 maand niet weg want vervang wagen voor mij was er niet en openbaar vervoer gaat niet!

Gepost door: Maggy | 26-10-08

De Herfstrit is inderdaad goed georganiseerd, met mooie routes en gezelligheid op de rustpunten en op de eindlocatie.
Zéker een aanrader voor je vriend. Langs deze weg wil ik hem trouwens veel succes wensen met zijn motor!

Gepost door: Rudi | 29-10-08

De commentaren zijn gesloten.