14-10-08

Julie Fernandez Fernandez

Vorige week ontving ik een berichtje van de persattaché van de Staatssecretaris voor Personen met een Handicap, mevrouw Julie FERNANDEZ FERNANDEZ. Met felicitaties voor mijn weblog, vanwege de Staatssecretaris en de melding dat ze gezegd had dat ik gerust een foto van haar op mijn blog mag publiceren, wat bij deze gebeurt.

Julie Fernandez Fernandez

Het doet me wel deugd en het werkt bemoedigend, dat beleidsvoerders, want mevrouw Fernandez Fernandez is niet de enige, het iniatief van mijn weblog moreel ondersteunen. Uiteraard ben ik daar haar en haar collega's erkentelijk voor. En ook uit de hoek van de lagere overheid (provincies en gemeentes) krijg ik positieve, bemoedigende reacties. Alsook vanwege diverse beleidsadviserende en/of -ondersteunende organisaties en ledenverenigingen die voeling hebben of betrokken zijn bij de thema's die op mijn blog worden aangesneden.

In gans Vlaanderen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest krijg ik gehoor. Vanuit mijn eigen woonplaats, Lokeren, blijft het echter muisstil. Mogelijks omdat ik af en toe zaken uit het beleid naar de oppervlakte breng, die men liever verborgen houdt? Jan Modaal evenwel, de burger in deze stad, die luistert wél, en klopt bij me aan met klachten, opmerkingen en bekommernissen welke klaarblijkelijk zowel bij het lokale bestuur, als bij de opositie, terechtkomen in dovemansoren.

Commentaren

leuk voor u Ale leuk voor u, ik heb niet de resultaten die jij hebt, nu ja mss is mijn blog te hard voor sommigen?! Je bent een krak om dingen te verbloemen en toch de waarheid te zeggen, waar ik mss soms te cru ben?!
http://maggyboone.skynetblogs.be/

Gepost door: Maggy | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.