05-10-08

Bos en klimaat

Kruip in een warme lange regenjas,  trek jullie laarzen aan, en dan hup, het bos in! Voor een deugddoende, gezonde wandel- en verkenningstocht. Want in het bos valt zoveel te bezien en te ontdekken! En met de 'Week van het Bos' trachten de organisatoren daar iedereen 'warm' voor te maken!

Week van het bos 2008

De Vlaamse bossen zijn prachtig. Met zoveel variëteit in bomen, planten, struiken en andere gewassen, en de kleur ervan. Een diversiteit aan tinten van in het bijzonder groen en bruin. En in de herfst, waarin we ons heden bevinden, brengen de vallende of reeds op de bosbodem gevallen bladeren, nog zoveel extra kleurenpracht!

Jammer dat door de overvloedige regenval alles nat en drassig ligt. Want ik hou zo veel van het knisperende geluid van het gevallen gebladerte, en het kraken van noten als ik er met mijn rolstoel over rijd.

Ben je nog op zoek naar een activiteit om deze week heen te gaan? Klik dan aanstonds hier! En kies een bestemming waar je kan genieten van de onuitputtelijke schoonheid van het bos. En met een beetje geluk een diertje ziet, dat komt piepen om te zien welk vreemd wezen zijn leefgebied betreed. Lachen

Commentaren

bedankt voor je bezoekje. Ik kom je vlug even een fijne zondag toewensen.
Eens rustig doorheen je blogje neuzen zal voor later zijn.
Groetjes....

Gepost door: anita-angèle | 05-10-08

Hey Rudi Sorry dat ik hier zomaar kom binnenvallen .. via je reactie op het blogje van Anita ...
Welkom in blogjesland zou ik zo zeggen ;-) en wie weet ... tot blogs!!!

Fijne zondag nog.

Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 05-10-08

Yep! Inderdaad jammer van het wer, want het bos in de herfst...bestaat er iets mooiers? ( nou ja...vast wel hahaha!) Ook ik kan genieten van dat knisperende geluid van gevallen verdorde balderen...en de herfstkleuren...schitterend! Niet voor niks dat dat vele dichters inspireerde tot gedichten...ook door het meteen ook zo melancholische van dit jaargetijde...alles komt zo'n beetje tot rust! Maar gelukkig voor ons met een explosie aan kleur in blad en bes...jaja, ik hou van de herfst! hahahahaha!
Btw...schitterende hond had je Rudi, maar het voornaamste is dat ze zoveel liefde geven hè en dat deed Skipper vast, zo te zien aan die blik!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 05-10-08

Zeker weten! Skipper was mijn compagnon, mizzD, in mijn vrije tijd was ze altijd bij me. Als ik wegging stond ze me bij thuiskomst ALTIJD op te wachten. De liefde en de genegenheid die ik van dat dier ontving, is niet te beschrijven. Mijn hond is reeds 8 jaar dood, maar ik mis haar nog steeds en denk, met weemoed, nog elke dag aan haar. Maar blijheid komt telkens in me op als ik denk aan de mooie tijd die ik had, toen Skipper deel uitmaakte van mijn leven.

Gepost door: Rudi | 05-10-08

Dag Rudy ondanks de regen wens ik je toch een gezellige zondag

Gepost door: Yolanda | 05-10-08

Ah ja! Onze eerste hond, Lennox, hebben we 7 jaar geleden in moeten laten slapen, hij was toen 10, maar als ik aan dat beest terug denk, lijken het wel 20 jaren die we met hem gehad hebben...zo'n enorme braverik en ook altijd bij me ja. Net als de huidige trouwens, die , hoewel heel verschillend van karakter, toch ook op zijn beurt weer een enorm lief en trouw beest is. Heb trouwens weleens gelezen dat Engelse setters ( zoals onze honden) en Schotse collies qua karakter veel op elkaar lijken...rustige en vriendelijke beesten.
Groetjes weerrr!

Gepost door: mizzD | 06-10-08

De commentaren zijn gesloten.