24-09-08

Lectuur

Dat gedoe met boekenclub ECI is nog steeds niet achter de rug. Nu stuurden ze me een kort berichtje dat begon met hun verontschuldiging voor het ongemak. Waarna de melding volgde dat het helaas niet mogelijk is om een afhaalopdracht te noteren voor hun Belgische leden. En dat ik gerust met hen contact mag opnemen, indien ik verder nog vragen heb.

ECI - logo

Die heb ik dus niet. Ook mijn antwoord was klaar en duidelijk: "Uw excuses zijn aanvaard. Ik nam er akte van dat uw koerier niet in staat is uw foute levering bij me op te halen. Zoals ik u eerder meldde kan ik dat pakket ook niet naar uw koerier brengen. Einde discussie. Ik heb géén vragen meer!" Afgesloten met vriendelijke groeten en mijn naam eronder. Die zullen dan wel een probleem hebben. Maar het is niet aan mij om dit op te lossen, want ik  heb dat niet gecreëerd.

Die keuze maken uit het laatste magazine is overigens ook niet eenvoudig. Wordt het ‘Frituur Paradiso', een jeugdboek van ‘Marc De Bel & Guy Didelez'? Dat ga ik dan wel, vooraleer het aan de kinderen cadeau te geven, eerst zelf eens lezen!  Of valt mijn keuze eerder op iets pikant? Bijvoorbeeld ‘This iS My life' van ‘Hot Marijke'. Die zelf eens het één en het ander op papier heeft laten zetten, nadat er (door anderen) reeds zo veel over haar werd geschreven. Of kies ik toch maar voor een boek van Herman Brusselmans? Zijn voorlaatste misschien: Toos, over de tragikomische avonturen van Danny Muggepuut.

Toos

klik op de foto

Genoeg te doen, waar het lezen betreft. Want hier ligt ook het boek klaar, dat gisteren GRATIS bij de Humo werd geleverd. De nieuwe roman van Dimitri Verhulst, 'Godverdomse dagen op een godverdomse bol'. Dit wordt, naast het magazine zelf, best ook eens gelezen. Daar dient een boek namelijk voor. Alhoewel boeken ook goed dienstig kunnen zijn om bijvoorbeeld een wiebelende kast of tafel in evenwicht te brengen. Vandaar ook dat het handig is om in je persoonlijke bibliotheek boekwerken te hebben van allerlei formaat en dikte. 

Commentaren

Ik wel eens enkele boeken van je lenen voor te lezen...

Gepost door: Maggy | 25-09-08

Lezen... Ja, ja, zal wel, Maggy,... Een dikke of een dunne? En welke kaftkleur? Je kiest best een tint die past bij je vloer. Dat valt minder op!
Nog een weetje: ook Hot Marijke is mijn blog beginnen lezen. Welkom in ons midden, Marijke en véél leesgeniot!

Gepost door: Rudi | 25-09-08

Denk je dat ik niet kan lezen mss? Ik kijk niet naar de kaft, tenzij het verhaal, mss wel naar de dikte, want dikke boeken kan ik niet vasthouden (te zwaar) ... Wie is hot Marijke?

Gepost door: Maggy | 26-09-08

Hot Marijke Druk op 'This iS My life' op mijn blog, of surf naar http://www.hotmarijke.be en kom alles te weten over deze Vlaamse seksgodin!
Maggy, natuurlijk kan jij lezen! Dikke, dus zware boeken zijn inderdaad moeilijk te manipuleren als je fysiek beperkt bent. Heb jij ook zo een problemen met het hanteren van catalogi van bv. Brico & Morres?

Gepost door: Rudi | 26-09-08

De commentaren zijn gesloten.