13-09-08

Hoera!

Dank je wel. Merci. Bedankt. Bij voorbaat, voor de lofbetuigingen die ik ongetwijfeld in ontvangst zal mogen nemen, nu ik er in geslaagd ben het probleem op te lossen met betrekking tot het visualiseren van mijn weblog, bij gebruikmaking van Microsoft Internet Explorer. Zoals ik reeds vermoedde, had het te maken met bepaalde codes uit Microsoft Word, die (onzichtbaar) worden mee getransfereerd bij het knippen en plakken van tekst.

Applause

Een dikke halve dag werk gehad om eindelijk met deze problematiek komaf te maken, maar het resultaat is bevredigend en compenseert ruimschoots de geleverde arbeid! Firefox bewijst in deze nogmaals kwalitatief beter te zijn dan de grote concurrent. Al mijn blog berichten zijn nu dus ook zichtbaar in Internet Explorer. Elkeen, die mijn ‘oude' post nog niet heeft gelezen, nodig ik dan ook met graagte uit om een kijkje te nemen. En voor de Firefoxers: ik  heb bij ‘Gedaan met feesten', oorspronkelijk gepost op 30 augustus, enkele foto's geplaatst. Ga dus ook maar eens kijken!

De dames en heren die zo vriendelijk waren mij op de hoogte te brengen van het probleem, wil ik bij deze (nogmaals) van harte danken. En mochten jullie nu, of in de toekomst, nog euvels ontwaren, dan zal ik het ten zeerste appreciëren dit van jullie te vernemen! Onderstaand een kleine attentie, als blijk van waardering.

Flowers and wine

Zoals enkele dagen geleden gemeld, heb ik mijn lidmaatschap bij ECI opgezegd. En is er een probleem met een foute levering. Daarvoor had ik hen dus de afgelopen week een zoveelste e-mail gestuurd.

Deze keer antwoordden ze mij. En snel! Maar hun uitleg was NIET bevredigend. Er werden verontschuldigingen aangeboden voor de gang van zaken. Tevens werd gemeld dat het door mij gevraagde boek momenteel niet leverbaar is en dat het ook niet bekend is wanneer deze weer bij hen binnenkomt. En dat ik de door mij genoemde levering op hun kosten kan terugzenden, Via een Kiala punt bij mij in de buurt. Of  het pakket via de reguliere post terug kan sturen naar een antwoordnummer in Antwerpen. En ik zou hiervoor gebruik kunnen maken van de voorbedrukte adresstrook op de keerzijde van mijn afleveringsnota.

Het bericht werd ondertekend door een, afgaande op haar naam, Nederlandse dame die, vooraleer met vriendelijke groeten af te sluiten, erop vertrouwende mij met haar schrijven voldoende geïnformeerd te hebben. Mis poes! De tijd dat ondergetekende overal zomaar genoegen mee nam, en braaf van zichzelf misbruik liet maken, is reeds lang voorbij. die knoeiers dat boek terugwillen, dat ze er dan zelf omkomen! Dat schreef ik hen dan ook.

Rising sun

Beleefd groette ik haar met ‘Geachte mevrouw', en haar naam. Ik dankte haar hartelijk voor haar antwoord. Maar vervolgde dat ik dit echter allesbehalve bevredigend vond. En dat de organisatie waarvoor zijn werkt ernstig in gebreke blijft, door énerzijds niet te leveren wat ik bestelde, en anderzijds mij van mijn kostbare tijd te beroven door een zinloos over en weer communiceren. En dat ze mij bovendien wilt op kosten jagen voor het terugzenden van een levering waar ik niet om heb gevraagd. Dat ik immers voor het naar de koerier of het postkantoor brengen van dat verkeerd geleverd pakket, derden dien in te schakelen. En dat ze  ongetwijfeld weet, dat enkel de zon gratis opkomt.

Dat ik derhalve dus voorstelde dat zij haar koerier telefonisch contact met me zou laten opnemen om een datum en tijdstip van afhaling van het kwestieuze pakket af te spreken. En er alstublieft voor te zorgen  dat deze bediende in het bezit zou zijn van een afhaalbon, die zij of hij, als bewijsstuk bij me kan achterlaten.

One finger typing

Tot slot liet ik weten erop te vertrouwen dat zij mij een voorstel zullen laten geworden, nopens een vergoeding voor de reeds verrichte arbeid. En dat dit bericht gelde onder alle voorbehoud en zonder enige nadelige erkenning. Als ultieme afsluiter liet ik weten erop te vertrouwen dat deze kwestie spoedig zou worden afgehandeld, dankte haar daarvoor, en eindigde met een groet. En plaatste onder het epistel mijn voornaam, naam, adres, telefoon- en lidmaatschapsnummer.

Mijn gedrag kan belachelijk lijken, maar het gaat hem om het principe. Een ander laten opdraaien voor je fouten, dat is totaal stijlloos. Hoeveel personen gaan er niet zijn die gewoon doen wat hen onterecht wordt opgedragen? En enkel God, de vader, weet hoeveel mensen fout geleverde zendingen gewoon betalen, om alle gedoe te vermijden of stop te zetten? Omdat ze geen tijd of geen goesting hebben om zich met die prullen bezig te houden. Vroeger was ik ook zo. Maar nu niet meer, dus.

Inzake de kwestie ECI dien ik eerlijkheidshalve te bekennen dat ik een beetje stout ben geweest. Het is immers zo dat ik ergens op het Internet een tip had gelezen, over hoe je na opzegging bij deze club, kon vermijden nog boeken of andere spullen aan te moeten kopen. Gewoonweg door lectuur te bestellen die niet (meer) leverbaar is.

Commentaren

Woehahahahahaaa!! Coole actie!!
( ik snap alleen het belang niet van het vermelden van de nationaliteit van de vrouw eerlijk gezegd...of dat nu een Hollandse, Vlaamse, Hawaiaanse of Turkmenische vrouw is...haar briefje zou hetzelfde geweest zijn denk ik hoor!! :-))))) )
Enfin...het was leuk lezen hehe!
En je blog is inderdaad weer heel erg goed leesbaar! Thanx! :-)))
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-09-08

Nederland boven... Je hoeft daar helemaal niks achter te zoeken hoor, mizzD. Die dame heeft zo'n prachtige Hollandse voor- én familienaam. Om privacyredenen vermeldde ik die niet, maar ik wou er 'iets' over schrijven. Ik vermoed trouwens dat het merendeel der personeelsleden bij ECI Nederlanders zijn.

Gepost door: Rudi | 14-09-08

Je hebt groot gelijk dat je u niet laat doen, dat gebeurt al veel te vaak, zeker bij mensen zoals ons. Tof dat we terug op de normale manier uw blog kunnen lezen.

Gepost door: Maggy | 15-09-08

Back to normal Ja, Maggy, ik ben nogal een crack, hé?!
Oei, dat begint hier zo te stinken... accidentje???
Oh neen, eigen stoef stinkt... daar komt die onaangen ame geur vandaan!
Maar ja, als niemand anders het zegt, dan 'moet' ik het wel zelf doen! ;)

Gepost door: Rudi | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.