12-09-08

De meeste dromen zijn bedrog

De problemen met de visualisatie van mijn weblog, voor gebruikers van Internet Explorer, zijn jammer genoeg nog steeds niet opgelost. De laatst toegevoegde berichten zijn gelukkig voor iedereen zichtbaar, maar de rechterkolom van mijn blog wordt niet automatisch weergegeven. Enkel als je klinkt op het icoontje, links naast de titel van het bericht, krijg je, als Internet Explorer gebruiker, mijn volledige webpagina te zien.

Firefox

Nogal wat mensen zijn teleurgesteld door wat ze te zien, of eerder door wat ze niet te zien krijgen van mijn blog. Dat ze mijn weblog dan een lage beoordeling geven, is dus helemaal niet verwonderlijk. Allemaal te wijten aan die prutsbrowser van Microsoft. Zelf laat ik deze links liggen, sinds ik kennis maakte met Firefox als bladeraar, Naast een heleboel andere voordelen, krijg je met deze internetbrowser een véél mooiere weergave van de webpagina's die je bezoekt.

Iets anders nu. Gisteren is men bij ons thuis huisbrandolie komen leveren. Duizend liter, want méér kon ik me niet permitteren. Meteen zijn mijn kansen op het bijeensparen van Euro's voor de aankoop van een eigen busje, weer danig geslonken. Jongens, wat is dat duur, die mazout! Eén dezer dagen ga ik toch eens proberen om in contact te komen met één of andere oosterse sjeik of een nazaat ervan. Met de hedendaagse communicatiemogelijkheden, waarbij ik dan vooral denk aan het Internet, moet zoiets toch te realiseren zijn.

Brandstoffen Vercauteren - 001

Als die oliebaronnen, zoals ik onlangs las, veel geld kunnen investeren in een voetballer, dan moet het toch mogelijk zijn om die multimiljardairs ertoe te bewegen een graantje, of eerder enkele druppels aardolie, aan mij te doneren?! Let op, niet zomaar, hé. Ik wil daar iets voor terugdoen! Een column schrijven voor in hun clubmagazine, bijvoorbeeld. En anders, hun geld beheren, de wacht houden bij hun wagenpark of hun olievoorraad tellen. En in de vakantie wil ik best een oogje in het zeil houden op die mannen hun olievelden. Of  desnoods de dames uit hun harem entertainen! Je ziet het, ik ben écht géén profiteur.

Harem girls

Den dezen hieronder, ziet me er nogal een toffe pee uit. Ze schrijven wel dat het geen gemakkelijke mens is en dat hij geen tegenspraak duldt, maar dat kan best leugenachtige roddel zijn. Verspreid uit afgunst! Ik zal eens op zoek gaan naar de man zijn emailadres. Voor wie nog minder dan mij thuis is in de middens waarin deze heer zich beweegt: de gepubliceerde beeltenis is deze van de achtenswaardige sjeik Sabah Al-Ahmed Al Sabah, de emir van Koeweit, tevens één van de 15 rijkste monarchen ter wereld. En als het bij hem niet lukt, dan probeer ik het bij de Saoedische biljonair Sheikh Saleh Kamel, die reeds jaren geleden met zijn oliedollars stond te zwaaien om in het zwarte continent Afrika, in het voetbal te investeren. Die heeft mogelijks ook nog wat klein geld over om aan mij te geven.

 Sjeik Sabah Al-Ahmed Al Sabah

Een mens moet durven dromen, niet waar?! Géén droom, maar werkelijkheid, was het ophalen van grof huisvuil in onze buurt. Daardoor kon ik, tijdens mijn verpozingritjes in de wijk achter mijn woonst, met eigen ogen aanschouwen van welke spullen mijn buren af wilden zijn. Voor mijn huisgenoten een geluk dat ik niet uit de voeten kan met mijn handen, want anders zou ik al die nog bruikbare, niet of nauwelijks beschadigde spullen die aan de staatkant stonden, mee naar huis hebben genomen. Om te stockeren in mijn stal. Je weet immers nooit wat, wanneer, van pas kan komen.

Grof huisvuil - 000

Héél véél stenen en plastieken bloempotten, in alle formaten. Een uit drie stoelen bestaande tuinset, in slechts door de zon verschenen groene plastiek. Ideaal voor ons gezin van vier, want ik zit toch steeds in mijn eigen (rol)stoel! En ook een mooi, uit drie verdiepingen en een zolder bestaand poppenhuis. Een nieuw likje verf hier en daar en ik zou een mooi cadeau hebben gehad voor het geval de toekomstige partner van één van mijn zoons ooit een meisjesmens zou baren.

Nu ik over grof huisvuil en poppen ben begonnen, schiet er mij een gebeurtenis uit het verleden te binnen. Maak je geen zorgen, 't was maar een schampschot! Op een keer was ik met de auto op weg naar een vriend, die het in zijn hoofd had gehaald een studio te huren in het centrum van de Antwerpen. Om daar te geraken reed ik, komende van de expresweg, via de Waaslandtunnel, de Vlaamse metropool binnen. Meteen zag ik dat men daar blijkbaar een ophalen van grof vuil had gepland, want overal stond er troep op de stoep. Tenzij dat het daar altijd zo is. Wat ik niet echt waarschijn acht. Maar om dat met zekerheid te kunnen zeggen, kwam ik te weinig in dit stadsdeel.

Schipperskwartier Antwerpen - 000

Ook toen reeds had ik oog voor aan de straatkant geplaatste spullen, voor het geval dat daar mogelijks iets tussen stond dat nog bruikbaar was. Bij het passeren van de wijk, die van bij valavond, stemmig wordt verlicht met rode en roze lampjes, ontwaarde ik tussen de rommel op de stoep, een vrouwmens. Had er daar een sinjoor, bij de versleten huisraad, ook zijn wijf op straat gezet? 't Was nochtans, vanuit de auto gezien, géén misse. En daarenboven, met die in netkousen gehulde benen, en de kont in  dat strakke korte rokje, zag die vrouw er vrij sexy uit. Maar ik was te laat om zelfs maar in overweging te nemen om dat mooi schepsel op te pikken. Een vent in een dikke vette BMW, ondanks zijn zichtbare rijkdom, blijkbaar toch tuk op een opportuniteit, was me te vlug af!

Commentaren

Hey Rudy ja ik kan je lezen nu via internet explorer! En inderdaad je moet eerst op die knop klikken om je blog helemaal te zien.
Ik hou ook mijn hart vast als we straks mazout moeten bestellen.En we gaan ook niet meer zoveel ineens bestellen,een mens heeft nog geld nodig om te leven ook hé!
Ik herken de problemen met ECI. Ik werd eens geschrapt van de leden lijst omdat ik zogenaamd niet betaalde.Ik kon hen de bewijzen opsturen van wèl. Later werd ik terug lid en inderdaad je moest regelmatig bestellen zoniet stuurden ze het boek dat ze zelf als kwartaal bestelling uitgekozen hadden.Plots kreeg ik het tijdschrift niet meer. Oef ik was ervan af. Na twee jaar stuurden ze weer hun tijdschrift .Ik heb nooit nog iets besteld en ze laten me gerust. Nu ben je zogenaamd niet meer verplicht om telkens te bestellen...Ik weet het niet meer hoor ,maar ik geef hen geen teken van leven en moesten ze dat wel doen dan zie ik wel...

Gepost door: magda | 12-09-08

Whahahahahaaaa!!! Een vent in een dikke vette BMW hè...jajaja! Dat zal wel! :-)))))))
Jammer genoeg zijn er hier geen vaste dagen meer voor grofvuil-ophaal...je moet de reinigingsdienst nu bellen, afspraak maken, de boel op de stoep zetten en dan halen ze het meteen die dag op. Vroeger ben ik ook nog wel eens langs de straten van Dordt gegaan tijdens grofvuildag hoor! Nou ja...de avond ervoor dan! Heb nog een prachtig oud caféstoeltje staan hier dat ik toen meenam! Wat de mensen allemaal niet wegdoen inderdaad...doodzonde, die weggooimaatschappij!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 13-09-08

De commentaren zijn gesloten.