09-09-08

Webterreur

Het lijkt erop dat ik door Microsoft wordt gesaboteerd. Mijn berichten op deze weblog zijn immers reeds dagenlang niet meer te lezen door de gebruikers van Internet Explorer', de nog steeds meest gebruikte webbrowser. Ik zal die terreur tegen mijn weblog maar als een compliment aanzien, zéker?!

Computersabotage

Het streelt mijn ego dat ik van alle kanten wordt gecontacteerd door mensen die het vreemd, jammer en vooral vervelend vinden dat ze niet meer op mijn blog geraken. Anderzijds is er mijn ongenoegen over dat niet functioneren van mijn webblog op de browser van Microsoft. In Mozilla Firefox is alles perfect te zien. Dus ben ik geneigd om iedereen aan te raden over te schakelen op deze webbladeraar. Maar dan moet men dit natuurlijk eerst kunnen lezen!

Daarom ga ik deze tekst zo meteen op mijn blog plaatsen viaInternet Explorer', en zien wat daarvan het resultaat is. En hopelijk valt er iets te zien. Op hoop van zége! 

Commentaren

Euhmm ja... dit kan ik dus wél lezen! Maar nogmaals Rudi...voor mij hoef je al die extra moeite niet te doen hoor...vond het alleen wél heel erg jammer ja!
Groetjessss!

Gepost door: mizzD | 09-09-08

heb je skynet al geinformeerd over dit probleem? Mss kunnen ze er iets aandoen?

Gepost door: Maggy | 12-09-08

Dag Rudy, Voor jou zal het fijn zijn dat de wegen weer beter begaanbaar zijn. Ieder mens krijgt dan toch af en toe wat hij graag heeft, voor mij was dat echte winter!! Maar nu denk ik weer aan alle mensen die niet zo goed de straat op kunnen met ijs.
Dus prima dat je weer buiten kunt zijn.
Momenteel regent het hier, dat is ook niet zo lekker...

De problemen met I.E. en Mozila komen ook hier voor.
Dan kun je de html code aanpassen en werkt het op allebei.

Dank je wel voor je bezoekjes, Rudy.

Gepost door: ank | 13-01-09

De commentaren zijn gesloten.