07-08-08

Beroemde dubbelganger

Dat onweer, met bijhorend klank- en lichtspel, algemeen bekend als donder en bliksem, heeft, bij ons althans, op zich laten wachten tot heden ochtend, iets voor 8 uur. Gelukkig maar, want het zou zonde zijn geweest als de voorbije, aangenaam warme nacht, door toedoen van de weergoden, in het water was gevallen. En op de festivalterreinen hebben ze absoluut géén nood aan extra decibels of hemelvuur. Die podia zijn terdege uitgerust. Dus de mannen die deze installaties bedienen kunnen daar probleemloos hun plan trekken en hebben géén natuurfenomenen nodig om het publiek spektakel te bieden.

Vanavond ga ik eerst naar de Vismijn, waar de Fonnefeesten plaatsvinden. De opener aldaar is No More Trevno, de winnaar van het Oost-Vlaams rockconcours 2007. Volgens het programmablaadje brengen deze heren en dame instrumentale surfrock, wat dat ook moge wezen. Enfin, vanavond kom ik dat dus te weten!

Daarna gaat het richting Prinses Josephine-Charlottepark voor de Polifonics. Eens zien of het boeltje daar een beetje draait. Kwestie van overal eens geweest te zijn, om mee te kunnen praten met de rest. Het eerste deel van de avond aldaar, tussen de bomen, wordt verzorgd door de ‘Muziekacademie Lokeren in Concert’. Ik ben benieuwd wat die zullen ten gehore brengen!

Volgens een leuk programmaatje op de Nederlandse website Myheritage gelijk ik verdacht veel op Sir Ernest Shackleton, een (pool)ontdekkingsreiziger, die leefde rond 1900. Voel je nu niet onmiddellijk dom omdat je die niet kent. Ik had zelf ook nog nooit van deze mens gehoord en heb de informatie gevonden op de site van de vrije encyclopedie Wikipedia.

Rudi & Ernest

Voor wie er nog geen erg in had: morgen is het 08-08-08, een magische dag volgens bepaalde bijgelovige zielen. Zelf vind ik dat het wel iets heeft. En, hoewel ik helemaal niet in al die onzin geloof, ga ik morgen toch meespelen met Euro Millions (39 miljoen Euro te winnen!). Je weet immers nooit… ;-

Commentaren

blij je toevallig te lren kennen! geniet van de avond.
ik komvast nog vaal eens lang.
jij mag dat ook bij mij.
groetjes en kop op!
joz.

Gepost door: joz. | 07-08-08

lotto winnen? Als je wat wint ga je toch eens aan mij denken e ;-)

Gepost door: Maggy | 07-08-08

Hoi Rudi! Heb ook mijn foto gedownload om te weten op wie ik lijk...nadat ik eerst Charles Aznavour kreeg en daarna Mick Jagger, vroeg ik me twee dingen af: 1. lijk ik zo op een vent? 2. waarom ben ik nooit gaan zingen? hahahahahhahhahaaa!!
Fijne muzikale avond gewenst!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 07-08-08

Aangename kennismaking. Dag Joz
Bedankt voor je reactie & wens.
Da’s afgesproken!

Gepost door: Rudi | 08-08-08

Broederlijk delen? Maggy
Uiteraard ga ik na het winnen van die miljoenen Euro’s nog eens aan je ‘denken’. Ik zal je dan van tijd tot tijd een kaartje sturen vanuit mijn optrekje in Cuba.

Gepost door: Rudi | 08-08-08

MizzD in concert! Hahaha, MizzD, voor ’t zelfde geld stond je dan nu op één van de Lokerse podia! Een gemiste kans, meid! ;-)

Gepost door: Rudi | 08-08-08

De commentaren zijn gesloten.